Het moment dat Khloé Kardashian zich realiseerde dat sporten beter is dan emo-eten

Er ging een heftige periode aan vooraf.

Lees ook

Khloé Kardashian stond jaren geleden flink in de schaduw van haar zussen. Anders dan Kim en Kourtney was ze namelijk een stuk groter en steviger. Een paar jaar geleden besloot ze het roer om te gooien en haar eet- en trainingsregime flink te veranderen. Een heftige periode ging daaraan vooraf.

De Kardashian geeft bij The Ellen Show toe dat ze altijd veel at door stress, bijvoorbeeld vanwege de dood van haar vader en haar scheiding met Lamar Odom. “Ik at altijd mijn emoties weg en ik realiseerde me niet dat ik dat deed”, zegt de 32-jarige Kardashian in de uitzending. 

Ze voegt toe: “Na mijn scheiding begon ik me te realiseren dat dat helemaal niet werkte en ik ging naar de sportschool. Dat was zo’n uitlaatklep en als bijeffect begon ik ook nog eens gewicht te verliezen. Toen realiseerde me: oké, dit is een goede manier om met stress om te gaan, in plaats van gewoon drie pizza’s te eten die ik stiekem net besteld heb”.

In haar programma Revenge Body helpt Khloé nu ook andere vrouwen die het moeilijk hebben gehad om een betere versie van zichzelf te worden. Bekijk het fragment met Ellen DeGeneres hier terug:

Lees ook: “Ik sportte met de trainer van Khloé Kardashian en dit is wat er gebeurde”

Bron: The Ellen Show, Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook