Yes girl! Roxeanne Hazes deelt onbewerkte foto van lichaam

'Mijn buik is naar de tyfus, maar wat kan mij dat nou schelen?'

Lees ook

Dat Roxeanne Hazes over een flinke dosis self love bezit, is wel duidelijk. Zo poseerde ze eerder in een onbewerkte naaktshoot voor LINDA.meiden en ook nu deelt de zangeres een stunning foto van zichzelf – exclusief photoshop, inclusief striae. Yes girl!

Self love

Waar een vrouwenlichaam in maatje 34 met een glad huidje zonder striae en haren jarenlang de norm was, is body positivity de laatste jaren steeds meer in opmars. Want ja, een vrouwenlichaam heeft nou eenmaal lumps and bumps. Het hoort er allemaal bij en het is allemaal mooi. Dat wil Roxeanne ook duidelijk maken aan haar volgers. De zangeres schrijft bij de foto: 'Shoutout naar alle mensen die van zichzelf proberen te houden in een maatschappij die je vertelt dat niet te doen. I see you.'

De zangeres liet in een eerder interview met LINDA.meiden al weten dat ze trots is op haar lichaam. 'Het is niet zozeer dat ik mijn lijf zó mooi vind, maar ik heb een kindje gebaard, mijn buik is naar de tyfus, maar wat kan mij dat nou schelen? Ik ben geen Kylie Jenner, maar dat wíl ik ook niet', zei ze.

Heldin

De reacties onder de foto liegen er niet om. Volgens zijn dankbaar dat Roxeanne geen bewerkt beeld plaatst en vinden haar prachtig zoals ze is. 'Tegenwoordig moet je slank zijn om aan het schoonheidsideaal te voldoen. Je bent mooi zoals je bent en rondingen horen bij een vrouw', 'Heldin', 'Een sterke vrouw' en 'Ik had dit even nodig. Dankjewel', klinkt het in de comments.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook