Wat een transformatie: Selena Gomez heeft nu platinablond haar

Wow! Selena, is that you?

Lees ook

Dit is pas een transformatie: Selena Gomez heeft haar signature bruine lokken ingeruild voor een platinablonde coupe. En het staat haar geweldig.

Acht uur

New season, new hair! Nu de zomer voor de deur staat, was het voor de zangeres ook tijd voor een nieuw kapsel. Selena, die bekend staat om haar bruine lokken, nam plaats in de kappersstoel van haarstylisten Nikki Lee en Riawna Capri en ging voor een heel andere kleur: platinablond.

'Normaal houdt ze het allemaal erg naturel, maar deze keer ging ze voor een grote verandering' aldus de haarstylisten. 'Het is een stoerdere look en perfect voor de zomer.' Het was geen makkie om van zo donker naar zo licht te gaan. 'Het hele proces kostte 200 stukken folie, veel bakjes bleek en acht hele uren.'

Nieuwe coupe

Selena liet eerder al doorschemeren dat ze wellicht voor een nieuwe coupe zou gaan. In februari zei ze op Instagram dat ze haar blonde lokken uit 2017 toch wel een beetje miste. Na de opnames van haar nieuwe serie Only Murders In the Building hakte ze de knoop door. Blonde it is!

Bron: Cosmopolitan, Stylist | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook