Romee Strijd deelt eerlijke foto van post baby body: ‘Insta vs reality’

Prachtig op beide foto's!

Romee Strijd is pas een halfjaar de trotse mommy van dochtertje Mint, maar het topmodel heeft haar modellenwerk alweer opgepakt. Dat ze weer helemaal back in shape is, liet ze onlangs al zien op Instagram. Toch is haar post baby body niet zo strak en toned als het er op the gram uitziet, deelt ze in een eerlijke foto op het platform.

Eerlijke foto

De kleine Mint is inmiddels ruim zes maanden oud en laat haar snoetje dolgraag zien voor de camera. Dat is duidelijk een gevalletje 'zo moeder, zo dochter', want ook mommy Romee heeft haar modellenwerk weer opgepakt. Onlangs deelde ze al een kiekje in een zwart lingeriesetje, waarmee ze de tongen losmaakte. Want het mag zeker gezegd worden: looking good, Romee!

Toch is niet alles zo perfect en strak als het er op Instagram uitziet. Een goede pose, mooie lichtinval en beste angle kunnen een hoop goeds doen voor je foto, zo weet ook het topmodel. Op social media deelt ze daarom een eerlijke foto van haar post baby body. Als eerste zien we een foto waarop ze haar heup opzij drukt en duidelijk poseert, terwijl ze er op het tweede kiekje ontspannen bij staat. Toegegeven, een stuk minder abs, maar daarom zéker niet minder mooi!

Mom life

Dat Romee haar modellenwerk weer heeft opgepakt, betekent niet dat ze geen full time mommy voor baby Mint is. Luiers verschonen, in slaap wiegen, borstvoeding geven en kolven: het gaat allemaal door. Vooral dat laatste is helaas nog steeds een taboe in het openbaar, maar daar trekt Romee zich niets van aan.

Op Instagram liet de mommy onlangs terecht zien dat dit ook gewoon bij het moederschap hoort. Ze plaatste een reeks prachtige foto's, waarop te zien is hoe ze op de set aan het kolven is. 'Joining the mom life on set club', schreef ze erbij.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws