Maskne: zó zorg je ervoor dat je geen acne van je mondmasker krijgt

Met het 'nieuwe normaal' kwam ook een heel nieuw huidprobleem.

Lees ook

Acne krijgen van je mondmasker? Ja, dat kan! Misschien heb je het zelf al ervaren. Gelukkig kun je het behandelen én zelfs voorkomen.

Nieuw huidprobleem

Met het 'nieuwe normaal' kwam ook een heel nieuw huidprobleem: maskne. Oftewel acne op de plek van je masker. Als jij regelmatig een mondmasker draagt, kan het daaronder gaan broeien. Het gevolg is een geïrriteerde of onzuivere huid. En dat is wel het laatste waar je nu op zit te wachten. Omdat we voorlopig nog niet van de mondmasker af zijn, wordt het tijd om je huid extra goed te verzorgen en maske te behandelen of liever zelfs voorkomen. hannah to the rescue! Het merk heeft speciaal voor deze kwaal het BeYOUty Serum ontwikkeld.

We horen je denken: wat is het BeYOUty Serum? Wel, het is dé oplossing voor een onzuivere of geïrriteerde huid, omdat het een een unieke mix van Cannabidiol, Niacinamide en Ferulic Acid bevat. Deze combinatie brengt de talgklierfunctie in balans en kalmeert de huid waar nodig, waardoor onzuiverheden en de gevolgschade hiervan zichtbaar zullen verminderen.

Wondermiddel

Het serum is niet alleen een wondermiddeltje voor de huid die last heeft van maskne, maar ook een huid die om wat voor reden dan ook uit balans is geraakt en daardoor gevoelig en snel geïrriteerd is. De natuurlijke huidbarrière wordt door het serum versterkt en de huid wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van onder andere luchtvervuiling, UV- en infraroodstraling. Dus heb jij regelmatig onzuiverheden of roodheden? Dan weet je wat je te doen staat.

Het is ook een uitkomst voor de gepigmenteerde huid, waarbij de kleinste beschadiging al een blijvende vlek kan achterlaten. Een andere fijne bijkomstigheid is dat het een positieve werking op de vertraging van het huidverouderingsproces heeft. Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn!

Nieuwsgierig geworden? Je koopt het serum hier.

Bron: hannah | Beeld: BrunoPress | Video: YouTube, hannah

Laatste nieuws

Zie ook