Salma Hayek overleed bijna aan coronavirus: ‘Hij smeekte me om naar het ziekenhuis te gaan’

De actrice hield lang geheim dat ze het virus had, maar doet nu toch een boekje open.

Lees ook

Salma Hayek bracht het grootste deel van afgelopen jaar thuis door, omdat ze herstellende was van het coronavirus. De actrice hield lang geheim dat ze het virus heeft gehad, maar doet nu toch een boekje open.

Zuurstof

Mocht je je afvragen waarom het de laatste tijd zo stil is geweest rondom Salma, dan heeft ze nieuws voor je: ze vocht weken tegen COVID-19, het virus dat haar bijna fataal werd. Ze is nog steeds niet de oude, maar is er wel klaar voor om haar verhaal nu te delen.

'Mijn dokter smeekte me om naar het ziekenhuis te gaan, omdat ik er zo slecht aan toe was', vertelt de 54-jarige actrice aan Variety. 'Ik zei: nee dankje, ik sterf liever thuis.' En dus werd ze aan de zuurstof gelegd en bracht ze thuis in Londen zo'n zeven weken geïsoleerd in een kamer door, ver uit de buurt van haar man en 13-jarige dochter.

Snel moe

Salma is heeft nog steeds haar energie niet helemaal terug, maar heeft wel weer haar werk opgepakt. 'Ik begon Zoom meeting te doen, maar kon er niet teveel doen omdat ik zo snel moe werd', vertelt ze. In april stond ze weer op de set van de film House of Gucci. 'Het kostte me niet teveel tijd, dus het was de perfecte klus om weer mee te beginnen', sluit ze af.

Bron: Elegance | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook