Looking good: Bibi Breijman verrast volgers met prachtige bikinifoto

Wauw!

Lees ook

Bibi Breijman genoot afgelopen week ook van het tropische weer en trakteerde haar Instagram-volgers op een mooi bikini-kiekjes. Looking good!

Bikinibody

“Ik ga op reis en ik neem mee…”, schrijft Bibi bij een foto van zichzelf in een bruine zebraprint-bikini. Bibi genoot de afgelopen weken van een heerlijke vakantie in de Algarve samen met vriendlief Waylon en dochtertje Teddy. En daar is de voormalig vlogster goed bijgekleurd, want wow: wat een summerbody!

Haar volgers zijn erg onder de indruk van de foto, zo valt te lezen in de reacties. “Waylon boft maar met een vrouw zoals jij!” en “Hot momma“, klinkt het in de comments. Een ander reageert: “Hoe dan? Niks te zien van de zwangerschap.”

Waylon

De mommy vertelde eerder deze week nog openhartig over haar gezinsleven met vriend Waylon en dochtertje Teddy. Zo vertelde ze dat zij en Waylon in de afgelopen anderhalf jaar tijdens de lockdown bijna zijn versmolten tot één persoon. Als een soort ‘Wibi’ of ‘Billem’ (Waylon heet in het echt Willem). Helemaal met dochter Teddy erbij heeft Bibi het – los van alle ellende in de wereld – ervaren als een heel fijne tijd. “Al merk ik wel dat we iets te vaak tegelijkertijd per ongeluk hetzelfde zeggen”, grapte ze. Lief!

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook