Fajah Lourens deelt before & after foto: ‘Dit is het bewijs dat ik niet altijd in shape en gemotiveerd ben’

'Ik laat me ook wel eens goed gaan', aldus Fajah.

Lees ook

Fajah Lourens wil voordat ze 40 wordt nog één keer een sixpack kweken. En dus is ze de Faya Forty & Fit challenge begonnen. Na slechts zes weken is er al een behoorlijke voorgang te zien, maar de fitnessgoeroe deelt dat ze niet altijd zo gemotiveerd is geweest.

Motivatie

Vijf jaar geleden was Fajah strakker dan ooit. Maar na het verlies van meerdere dierbaren, verloor ze haar motivatie om gezond te leven. “Dat is ontzettend verdrietig, maar door met mezelf aan de slag te gaan, kan ik nu beter dealen met groot verlies”, liet ze onlangs weten aan Grazia. “Mensen denken dat ik altijd in shape ben. Dat is niet zo. Vijf jaar geleden was ik retestrak en daar zijn op het strand foto’s van gemaakt. Dat hebben mensen nog steeds in hun hoofd.”

On a roll

Die motivatie heeft Fajah net voor haar 40e verjaardag weer terug gevonden. Ze werkt zich dagelijks in het zweet en ook haar voedingsschema moet eraan geloven. “Twee vragen die ik het meest gesteld krijg: wat doe je om er goed uit te blijven zien en hoe blijf je gemotiveerd? Foto 1 is het bewijs dat ik niet altijd in shape en gemotiveerd ben om gezond te leven. Ik laat me ook wel eens goed gaan en ik geniet er dan ook van”, schrijft ze op Instagram.

Nu ze weer on a roll is, pakt ze meteen alles aan. Niet alleen haar lichaam, maar ook haar huid en haar. “Ik neem altijd proteïne zodat mijn spieren en haar in tact blijven”, legt ze uit. Ook vertelt ze dat ze sinds kort collageen neemt voor haar huid. Of het ook daadwerkelijk effect heeft, moet ze nog zien. “Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat over 6 maanden.”

Voortgang

Fajah deelt regelmatig before & after foto's van haar voortgang. Zo laat ze weten dat haar billen na vier weken eerst kleiner werden wegens vetverlies, voordat ze weer begonnen te groeien dankzij krachttraining. Ook valt er in haar Instagram Stories te zien hoe ze trots haar “nieuwe” armspieren laat zien en haar geslonken taille.

Resultaat na 3 weken

Resultaat na 4 weken

Resultaat na 6 weken

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook