Déze bekende dj doet waarschijnlijk mee aan Expeditie Robinson?

Het lijkt er wel heel erg op hé?

Lees ook

Nog twee maandjes en het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson verschijnt op de buis! Het is altijd spannend welke BN'ers er op het eiland blijken te zitten, maar vaak zijn er ook al wat vermoedens. Zo ook niet. Het is nog niet officieel bekendgemaakt, maar het lijkt het er wel heel erg op dat déze bekende dj op expeditie gaat…

Radio-dj

Tijdens je deelname aan Expeditie Robinson ben je compleet verwijderd van de buitenwereld. Instagram Stories delen of een live-sessie met je volgers op Instagram zit er dan ook absoluut niet in. Telefoons zijn not allowed op het onbewoonde eiland, dus BN'ers die plots niet meer actief zijn op Instagram of ineens allemaal oude foto's plaatsen, vallen dan ook al gauw door de mand.

Zo is ook het geval bij bekende radio-dj Wietze de Jager. Als we de mannen van Veronica Inside mogen geloven, in ieder geval. In het radioprogramma kletste radiomaker Niels van Baarlen honderduit over de mogelijke deelname van Wietze. “Ik hoorde dat hij daar in zit! Hij zag er zo uitgemergeld uit.”

Deelnemers

Ook radiocollega Bas Nijhuis vond het opvallend dat Wietze ineens niet zo actief was op Instagram, al was het volgens hem nog niet de bedoeling dat al bekend werd wie dit jaar meedoet aan het survivalprogramma. “Waren de deelnemers al bekend?”, vraagt Niels dan ook verbaasd. “Ik zie iedereen nee schudden.”

Toch probeert de radiomaker het tot op de bodem uit te zoeken en richt zich nog even tot presentator Wifred Genee. “Jij weet meer namen. Ik zie het aan je!” Helaas laat Wilfred niets los: “Nee, dat kan echt niet!”

Baas van het eiland

Of Wietze zelf nog gaat reageren op een mogelijke deelname aan Expeditie Robinson? Dat lijkt er niet op, want deelnemers mogen natuurlijk niets verklappen. We zullen dus nog eventjes geduld moeten hebben of hij zich daadwerkelijk nog eens gaat wagen aan het survivalprogramma. De radio-dj ging namelijk in 2015 al eerder op expeditie. Hoewel hij dacht dat hij de baas van het eiland was, vloog hij er door toedoen van Danny Ghosen als tweede al uit. Revanche dan maar?

We moeten helaas nog éven geduld hebben voor het survivalprogramma weer op de buis verschijnt, want het 21e seizoen van Expeditie Robinson is vanaf 29 augustus te zien op RTL 4.

Pssst.. Onlangs werd ook ontdekt dat er nog een andere BN'er meedoet. Benieuwd over wie we het hebben? Klik hier.

Bron: Grazia | Beeld: RTL, BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook