Hallo daar: Jennifer Lopez is 52 geworden en viert dat in ieniemini bikini

Stunning!

Lees ook

Jennifer Lopez is gisteren 52 jaar geworden. Dat dat niet betekent dat ze achter de geraniums gaat zitten, bewijst de stunning zangeres wel met een reeks foto's in een ieniemini bikini. Oeh la la.

Killerbody

Wij kunnen het amper geloven, maar Jennifer Lopez mocht gisteren maar liefst 52 kaarsjes uitblazen. Als je haar killerbody ziet, zou je haast denken dat dat getal is omgedraaid. Om maar even verder te bewijzen dat de zangeres er absoluut niet uitziet als 52, vierde J.Lo haar verjaardag op een jacht in een kleine, strakke bikini. “5 2… what it do“, schrijft de zangeres bij de reeks sexy kiekjes.

Scrol je nog even verder door de foto's heen, dan vind je achteraan een wel heel spicy foto van Jenny from the Block. Daarop is ze namelijk zoenend te zien met lover Ben Affleck. De geruchtenmolen draaide al een tijdlang overuren over de hereniging van 'Bennifer', maar nu maakt het stel het dan eindelijk Instagram official.

Reacties

Jennifers volgers zijn diep onder de indruk van de sexy kiekjes. Het regent dan ook hartjes en vlammetjes in de reacties. “Ik wil er zo uitzien als ik jouw leeftijd heb”, laat iemand weten. “Damn, dit deed mijn mond openvallen”, schrijft een ander.

Bron: Grazia, Beau Monde | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook