Zien: Maan verbaast volgers met pikante outfit

Ook ex-lover Tony Junior kan zijn ogen nauwelijks geloven.

Lees ook

Fietview! Maan kiest vaak voor een stoere outfit, maar poseert nu op Instagram in een wel heel sexy jurkje. En dat is ook haar volgers niet ontgaan.

Sexy jurkje

Shooting some new stuff“, schrijft Maan bij de sexy mirror selfie. De zangeres straalt in een ieniemini paars glitterjurkje met een behoorlijk hoge split aan de zijkant.

“Oeeefff”, “Zo zo” en “Yes queen“, reageren volgers massaal onder de foto van Maan. Maans ex Tony Junior, die momenteel de liefde van zijn leven zoekt in De Bachelor, kan zijn ogen nauwelijks geloven. “HALLOOOOO”, schrijft hij, gevolgd door hartjesogen. “Heb je laten lopen, jochie. Dom van je”, reageert iemand op Tony. Ook Chantal Janzen reageert op Maans pikante selfie: “Ik ga NU je moeder bellen.”

Geen rokjes

Wat Maan aan het shooten is, is nog niet bekend. Het lijkt er echter niet op dat ze deze outfit snel on stage aan zal trekken. De zangeres draagt namelijk nooit een kort rokje op de bühne en heeft daar een heftige reden voor, zo vertelde ze een tijdje geleden aan tafel bij Beau. “Als ik optreed, vind ik het heel leuk om het publiek in te springen en met mensen te zingen.” Dit kan echter niet wanneer de zangeres zich in een kort rokje heeft gehesen. “Dan voel ik ook handen op plekken waar ze absoluut niet thuishoren. (…) Het is niet voor niets dat ik bijna geen rokjes meer draag op het podium, maar heel vaak broeken.”

Niet alleen op het podium krijgt Maan hiermee te maken. Ook tijdens een bezoekje in een club – uiteraard voor coronatijd – voelt ze regelmatig ongewenst een hand op haar billen. Maan past hierom haar kledingkeuze aan, terwijl dat eigenlijk niet zou moeten. “Vrouwen willen gewoon aandoen waar we onszelf comfortabel en fijn in voelen. Of dat een heel kort jurkje is of een vet groot, wijd shirt, dat moet eigenlijk niet uitmaken. Het is meer dat mensen van buitenaf een stempel erop plakken: ik zie je benen, dus ik kan zo’n opmerking naar je maken”, legt ze uit.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook