Van geen eten tot extreme kou: nieuw seizoen Expeditie Robinson anders dan normaal

"Het is totaal anders", aldus Nicolette.

Lees ook

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, dat eind augustus van start gaat, is anders dan normaal. Dat vertellen presentatoren Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels.

Extreme kou

In tegenstelling tot voorgaande jaren, werd Expeditie Robinson dit jaar wegens de coronapandemie niet in Thailand, maar in Kroatië gefilmd. En dat zorgde ervoor dat het een ander seizoen dan normaal is geworden. “De expeditie is hetzelfde, maar toch totaal anders, omdat de weersomstandigheden anders zijn”, aldus Nicolette.

De deelnemers kregen in plaats van erge hitte de eerste weken te maken met extreme kou. “De omstandigheden voor de deelnemers zijn dit jaar extreem. De eerste eilandraad deed ik in thermo-ondergoed”, vertelt ze aan Veronica Superguide. De kou zorgde er ook voor dat er geen eten te vinden was. “Er valt natuurlijk geen banaan of kokosnoot te vinden op een verlaten Kroatisch eiland, hooguit een ui.”

De elementen van overleven, afzien en stukgaan zijn wel zoals altijd terug te zien in het programma.

Twee keer per week

Welke BN'ers in het programma te zien zijn, is nog even geheim. Al lekte er niet lang geleden wel al een naam uit… Benieuwd? Klik hier.

Onlangs werd ook bekend dat het programma niet één keer, maar twee keer per week wordt uitgezonden. Op donderdag en zondag. Op 29 augustus verschijnt de eerste aflevering op RTL4.

Bron: RTL Boulevard, LINDA. | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook