Famke Louise pronkt met babybuik in bikini

Wauw!

Lees ook

Famke Louise en Denzel Slager zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje en dat mag de hele wereld weten! Terwijl de zangeres eerst haar buikje nog probeerde te bewerken, pronkt ze er nu trots mee in bikini.

Dagje varen

“Heerlijk dagje varen”, schrijft Denzel bij een foto op Instagram. Op de foto zien we Famke en Denzel genieten van de zon op het zonnige Ibiza. De baby belly van Famke steelt de show en daar krijgt de zangeres dan ook behoorlijk wat complimenten over. “Prachtig”, “Kijknouuu”, “Mooi buikje” en “Zo mooi hoe jullie zwanger zijn”, klinkt het in de reacties.

Negatieve reacties

Ondanks dat de positieve reacties onder de foto van Denzel en Famke nu de boventoon voeren, is dat niet altijd het geval. Vlak nadat het koppel hun zwangerschap aankondigden, kregen Famke en Denzel behoorlijk wat bizarre reacties op social media.

“Echt ongelofelijk deze reacties hier”, reageerde ze via Instagram. “Wensen dat het kindje een handicap krijgt en roepen dat de kinderbescherming het kind moet weghalen? Ik heb hier geen woorden voor.” Gelukkig sprongen veel fans van de zangeres voor haar in de bres. Zo deelde iemand: “Mijn maag draait ervan om als ik zie hoe verrot de mensheid kan zijn, zo vol haat. Ik hoop oprecht dat je door deze walgelijke reacties heen kan kijken, lieve Famke.”

Famke deelde deze reactie en schreef daarbij: “Wij kijken hier zeker doorheen en de mensen die deze reacties plaatsen worden geblokt en gaan er nooit meer vanaf. Wij bluffen niet.” En zo is het maar net.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook