Fajah Lourens doet boekje open over bizarre DM’s: “En dan zie ik dat ze gewoon kinderen en een vrouw hebben”

Je mond valt open van verbazing.

Lees ook

Fajah Lourens staat al jaren in de schijnwerpers en is dan ook wel wat gewend als het op vreemde DM's aankomt. Toch went het nooit, vertelt ze in een interview met Panorama.

Rare berichten

Fajah weet als geen ander hoe het is om in de spotlights te staan. Toch verbaast ze zich er nog steeds over wat voor rare berichten en verzoeken ze soms ontvangt. “Laatst was er een berichtje waarin iemand zei: Ik betaal alles wat je wilt als ik je kont mag likken”, vertelt de dieetgoeroe. “Dat soort onzin. Ik blokkeer die mensen gewoon.”

Medelijden

Voordat ze zulke mensen blokkeert, kan ze het niet laten om even op hun account te gluren. En dan ontdekt ze de meest bijzondere dingen. “Soms ga ik weleens op het profiel van zo iemand kijken en dan zie ik dat ze gewoon kinderen en een vrouw hebben. Dan denk ik weleens: ik ben benieuwd wat zij ervan zullen vinden dat jij dit nu naar mij stuurt.” De fitnessgoeroe laat dan ook weten vooral medelijden te hebben met dit soort mensen. “Het is gewoon zielig”, stelt Fajah.

OnlyFans

Ondanks de soms ietwat kinky verzoeken die ze krijgen, hoeven we geen carrièreswitch van Fajah te verwachten. Van een platform als OnlyFans hoeft ze namelijk niets te weten. “Ik heb geen ambitie in die richting”, besluit Fajah. Dat is duidelijke taal!

Bron: Grazia, Panorama | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook