Dave Roelvink doet boekje open over heftige bevalling van Jazzlyn

Het was pittig, vertelt de kersverse vader.

Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn werden onlangs trotse ouders van een zoon. De dj doet een boekje open over de bevalling en die was niet makkelijk.

Trotse papa

Sinds de kleine Dean geboren is, kan Dave zijn geluk niet op. Op Instagram deelt de kersverse vader tig verschillende foto's en filmpjes van zijn kleine jongen. Ook wanneer hij in gesprek met RTL Boulevard terugblikt op de bevalling van Jazzlyn blijft hij tijdens het gesprek zijn zoontje trots in de armen houden.

Aan Frank Dane vertelt Dave dat het met Jazzlyn goed gaat. “Met moeders gaat het goed, die ziet eruit alsof er niets gebeurd is”, vertelt hij trots.

Zware bevalling

Dave vertelt vervolgens dat de bevalling van Jazzlyn behoorlijk pittig is geweest. “Ze is wel erg moe geweest de eerste dagen”, legt hij uit. Jazzlyn heeft volgens Dave een lange bevalling gehad. “Bijna dertig uur vanaf het moment dat de vliezen braken.”

“Ze heeft het superzwaar gehad. Wel met een ruggenprik, want na ongeveer 24 uur weeën, dan ben je het wel zat”, stelt de kersverse vader.

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: Instagram

Laatste nieuws