Nicolette van Dam openhartig over plastische chirurgie

"Waar trek je de grens?"

Lees ook

Ze gaat al heel wat jaren mee in de showbizzwereld, maar lijkt geen dag ouder te worden. Of Nicolette van Dam moeder natuur soms een handje geholpen heeft om eeuwig jong te ogen? Ze geeft openhartig antwoord op de vraag of ze weleens plastische chirurgie heeft laten doen.

Botox

Een prikje hier, een prikje daar: dat is niets voor Nicolette. “Botox durf ik niet”, geeft ze toe. “Ik frons te veel, dus dat zou wel een probleempje kunnen worden, maar ik ben bang dat als je het ene doet, je het andere ook moet doen. En waar trek je dan de grens?”, vraagt ze zich af bij LINDA.loves. “Ik hoor goede verhalen over bindweefselmassage van je gezicht. Ik deed dat trouw elke week voor mijn benen, maar ja, toen kwam corona.”

Vraag je het overigens aan hubby Bas Smit, dan zal hij zeggen dat al die nonsens niet nodig is. De twee zijn al jaren samen en hij vindt zijn vrouw nog steeds prachtig. “Na vijftien jaar houdt hij gelukkig nog steeds het meest van kleding waarin je mijn lichaam goed ziet. Daar ben ik best trots op. Ook in drukke tijden verliezen wij elkaar niet uit het oog”, vertelt Nicolette.

Goede genen

De presentatrice houdt het voorlopig dus nog even puur natuur, maar dat betekent niet dat ze geen aandacht besteedt aan uiterlijke verzorging. Al zou ze hier nog wel wat meer tijd voor vrij willen maken, vertelt ze. “Ik zou mezelf vaker een bezoek aan de schoonheidsspecialiste moeten gunnen. Ik ga tenslotte richting de veertig, dus dan moet je er misschien wat meer mee bezig zijn.”

“Gelukkig heb ik goede genen”, gaat de presentatrice verder. Daarnaast deelt Nicolette nog een belangrijk advies als het op huidverzorging aankomt: “Zowel mijn moeder als oma hebben me op het hart gedrukt altijd goed af te schminken. Dus zelfs als ik doodmoe thuiskom van een feestje: ik ga nooit slapen met mijn make-up op.”

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook