Poedelnaakt: Miljuschka Witzenhausen verrast volgers met pikante kerstfoto

De kerstballen zijn van zolder gehaald!

Lees ook

It's beginning to look a lot like… Christmas! Dat is ook Miljuschka Witzenhausen niet ontgaan. Om de alvast in de feeststemming te komen, is de presentatrice op Instagram uit de kleren gegaan. Looking good!

A very Miljuschka Christmas!

Miljuschka is voor velen een groot voorbeeld als het gaat om self love. De tv-kok heeft zich al eerder uitgesproken over haar zelfvertrouwen en positieve zelfbeeld. Met de nieuwste foto op haar Instagram laat ze nogmaals zien wat ze in huis heeft. Enne, dat is een ware traktatie voor haar volgers.

Miljuschka kan namelijk niet wachten tot kerst is aangebroken en heeft daarom alvast de kerstballen van zolder gehaald. Dit jaar hangen ze niet in een boom, maar pronken ze voor haar lichaam. En wat ziet ze er goed uit!

Reacties

Ook haar volgers zijn zeer te spreken over de foto. Er zijn namelijk alleen maar lovende reacties te lezen. Zo schrijft er iemand: “Heerlijk” en “Looking good babe“. De woordgrappen vliegen je ook om de oren, zo valt er te lezen: “Zo jij hebt ballen” en “Je moet wel ballen hebben om dit zo even te doen”. Laat de feestdagen maar komen!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook