Zien: Chantal Janzen deelt foto van killerbody

Holy moly!

Lees ook

Dat Chantal Janzen een lichaam heeft waar je u tegen zegt, wisten we al nadat ze afgelopen zomer een bikinifoto postte (benieuwd? Klik hier). Maar nu weten we ook hoe ze daaraan komt: door lekker in beweging te komen!

Verschrikkelijk

De 42-jarige presentatrice plaatst op Instagram Stories een foto in sportkleding. Aan het gifje te zien lijkt het erop dat Chantal heerlijk een stuk gaat hardlopen, maar wie weet, wellicht duikt ze wel de sportschool in. Het kiekje in sportlegging en -beha maken weer eens duidelijk dat ze een prachtig lijf heeft.

Daar werkt ze dan ook wel hard voor, ondanks dat ze het verschrikkelijk vindt. “Ik vind sporten dus niet echt leuk. Mijn hobby gaat het nooit worden, maar: ik doe het wél”, liet ze eerder dit jaar weten aan &C. Chantal sport al haar hele leven intensief: als kind danste ze fulltime op de dansacademie en als tiener op de theaterschool. Daarna speelde ze zes keer in de week in musicals. “Daardoor kan ik nog steeds makkelijk sporten, mijn lijf weet wat het moet doen.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Plastische chirurgie

Chantal was onlangs nog openhartig over haar fail met plastische chirurgie: “Toen ik experimenteerde met fillers had ik hamsterwangen. Nu zonder fillers heb ik kraaienpoten”, grapte ze op Instagram. Maar toch schuilde er ook een serieuze boodschap achter: “We rommelen allemaal maar wat aan. Staar je nooit blind op anderen. Je weet nooit waar zij weer mee worstelen. Je probeert weleens wat, en soms pakt dat goed uit en soms niet. Of dat nou kleine of grote dingen zijn in ‘t leven, werk of privé. You win some you lose some. Je valt, staat op, en moet door”, aldus Chantal.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook