Naomi van As en Sven Kramer verwachten tweede kindje

'Baby on the way'

Lees ook

Babynieuws voor Naomi van As en Sven Kramer. Het sportieve duo verwacht namelijk een tweede kindje. Het blijde nieuws delen ze op Instagram samen met hun 3,5-jarige dochtertje Kae. 

Baby on the way

Via Instagram en Twitter laten Sven en Naomi weten dat er gezinsuitbreiding op komst is. “Baby on the way”, schrijven ze allebei bij een nét andere gezinsfoto vanuit het zonnige, Zwitserse Verbier. En daarmee houden ze een familietraditie aan: Met dezelfde woorden kondigden de voormalig tophockeyster en topschaatser in 2018 de geboorte van hun dochtertje Kae Robin aan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial)

Sven & Naomi

De twee sportievelingen zijn sinds 2008 samen, maar dit jaar breekt een nieuw hoofdstuk aan voor hun jonge gezin. Niet alleen omdat er nog een kleine spruit op komst is, maar ook omdat Sven stopt met schaatsen. The end of an era, maar het heeft zeker positieve kanten, vertelde Naomi eerder al aan RTL Boulevard: “Ik kijk ook wel uit naar de periode na het schaatsen, dat we echt meer tijd voor elkaar hebben en meer tijd voor het gezin.” De topschaatser zelf vond het ook zwaar dat hij door zijn lange en verre sportreizen niet altijd in de buurt van zijn dochtertje kon zijn. “Hij vindt het heel moeilijk om haar hele lange tijd te missen. Zij groeit natuurlijk en doet ineens allemaal nieuwe dingen en dat maakt hij eigenlijk allemaal niet mee.” Bij baby nummer twee kan het dus heel anders zijn. Van harte, Sven, Naomi en Kae!

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook