Romee Strijd deelt beelden van eerste lingerieshoot sinds zwangerschap

Stunning!

Lees ook

In december 2020 deelde Romee Strijd trots dat ze moeder was geworden van dochtertje Mint. Dat ze weer helemaal in shape is, blijkt wel uit een foto op Instagram. Zo deelt het model dat ze haar eerste lingerieshoot sinds haar zwangerschap heeft gehad. 

Lingerieshoot

Romee had een half jaar na haar zwangerschap het modellenwerk alweer opgepakt, maar een lingerieshoot had ze nog niet gedaan. Daar is nu echter verandering in gekomen, zo laat ze weten op Instagram. “Ik vond het zo leuk om mijn eerste lingerieshoot sinds mijn zwangerschap te doen met al deze geweldige vrouwen.”

Daarbij deelt ze twee prachtige foto’s waarop te zien is dat ze straalt in een paars lingeriesetje. Looking good, Romee!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Weer aan het werk

In mei vorig jaar deelde Romee dat ze alweer aan het werk was. Hoewel het erop leek dat ze weer helemaal in shape was na haar zwangerschap, deelde het model destijds dat niet alles zo perfect is als het op Instagram lijkt. Een goede pose, mooie lichtinval en de beste angle kunnen een hoop goeds doen voor je foto, zo weet ook het topmodel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Op social media deelde ze daarom een eerlijke foto van haar post baby body. Als eerste zien we een foto waarop ze haar heup opzij drukt en duidelijk poseert, terwijl ze er op het tweede kiekje ontspannen bij staat. Toegegeven, een stuk minder abs, maar daarom zéker niet minder mooi!

Bron: Instagram Romee Strijd | Beeld: BrunoPress, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook