Dít is een van de belangrijkste dingen die Rebel Wilson deed om 35 kilo af te vallen

'Ik probeer gezonder te zijn en mezelf op dingen te trakteren die geen eten zijn.'

Lees ook

Rebel Wilson wist door gezond te eten en veel te wandelen zo’n 35 kilo af te vallen. Maar dat zijn niet de enige dingen die de actrice deed om af te vallen. Zo focuste ze zich ook op haar mentale gezondheid om gezonder te leven. 

Focussen op mentale gezondheid

In gesprek met The Drew Barrymore Show vertelde Rebel onlangs openhartig dat ze jarenlang struggelde met het feit dat ze een emotionele eter is. “Er komt heel veel stress kijken bij internationaal doorbreken. De manier waarop ik daarmee omging was door donuts te eten.” De actrice besloot daar dan ook aan te werken. “Ik wilde weten waarom ik ging eten. En waarom waardeerde ik mezelf niet en had ik geen betere eigenwaarde?”

Ook voegt Rebel eraan toe dat ze zich altijd beloonde met lekker eten als ze iets had behaald. Ook dat is nu verleden tijd. “Na het filmen van The Almond and the Seahorse kocht ik een Yves Saint Laurent handtas voor mezelf. Ik probeer gezonder te zijn en mezelf op dingen te trakteren die geen eten zijn.”

Wandelen, gezond eten en consistent zijn

Eerder deelde Rebel al dat ze ook vooral afviel door veel te wandelen. “Tijdens een body-analyse werd me verteld: ‘Rebel, de beste manier voor jou om af te vallen en lichaamsvet te verliezen, is gewoon door te wandelen’”, vertelde ze hierover aan Apple Fitness+. “Het hoefde niet intensief te zijn, geen heuvel op, gewoon een uur per dag normaal wandelen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rebel Wilson (@rebelwilson)

Ook at ze gezond, dronk ze veel meer water én kwam ze erachter dat je vooral consistent moet zijn om verandering te zien. “Ik leerde vooral dat de kleine dingen die je elke dag doet een groot verschil maken”, deelde ze met InStyle. “Iedereen kan wandelen of meer water drinken. Als je deze kleine dingen consistent doet, maakt dat al een enorm verschil in je leven.”

Bron: Eat This, Not That, InStyle | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook