Nicolette van Dam deelt voor het eerst foto van huidziekte: ‘Beetje onzeker over’

De presentatrice heeft het lang voor zich gehouden, maar vertelt er nu openhartig over.

Lees ook

Nicolette van Dam scrolde dit weekend door haar vakantiefoto’s en dat was best confronterend. Op Instagram vertelt de presentatrice voor het eerst over haar huidziekte vitiligo.

Dierbare vakantiefoto

Een zonnige vakantiefoto van Nicolette met haar dochter siert de Instagram feed van de presentatrice. “Blij dat Bas deze foto heeft gemaakt”, schrijft ze. De liefde voor haar kind spat ervan af, maar er is ook iets anders dat Nicolette op de foto ziet. Dit veroorzaakt voor haar ‘een confronterend en dierbaar moment’.

“Ik heb een vertraagde schildklier en dat is best vervelend”, legt ze uit. “Anyway, medicatie dus gaat ok. Maar sinds kort heb ik ook vitiligo, witte vlekjes in o.a. m’n nek en rondom m’n ogen. Dat is effe wennen… We bespraken dit hier aan tafel en voelde me een beetje onzeker”, deelt de actrice.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

Support

Gelukkig kan Nicolette rekenen op veel support, waaronder van haar dochters. “Zeiden de meisjes: ‘Mam, heel veel mensen doen witte make-up onder hun ogen om mooier te zijn, en jij hebt het van jezelf’ Kinderlogica. Zo lief.”

Daarnaast overladen ook haar volgers haar met complimentjes en lieve opmerkingen. “Vind t prachtig”, schrijft hubby Bas Smit. “Kinderen hebben altijd gelijk!”, deelt Shirma Rouse. Ook laten veel mensen een hartje achter onder de post van Nicolette.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook