Temptations Rodanya heeft spijt van neuscorrectie

"Had ik het maar nooit gedaan..."

Lees ook

Rodanya Kelsey, die eerder meedeed aan Temptation Island, heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze na het programma onder het mes ging om haar neus te laten verkleinen. Daar heeft ze nu echter spijt van.

Neusoperatie

Rodanya was eerst heel blij met de ingreep, waar ze haar volgers op social media uitgebreid in meenam. Daar daar denkt ze nu toch anders over. Dit deelt ze in een bericht op haar Instagram, met een screenshot van iemand die hetzelfde heeft meegemaakt. “Can’t relate more to this“, aldus Rodanya.

Kromme neuzen

“Als ik nu kromme neuzen zie, vind ik het gewoon extra prachtig en ook als ik foto’s van mezelf terugzie denk ik: had ik het maar niet gedaan.” Ze benadrukt nog dat het niets te maken heeft met de operatie of hoe ze haar neus ziet. “Vind het nu ook supermooi (al zie je nog niet het resultaat) maar als ik de tijd kon terugdraaien had ik echt nog veel langer nagedacht en het waarschijnlijk nooit gedaan”, schrijft de voormalige Temptation Island-kandidaat.

Om deze reden heeft ze ook haar YouTube-vlog over de ingreep van het internet gehaald en beantwoordt ze ook geen vragen meer over de operatie.

Rodanya neus

Zoete foto’s

Gelukkig deelt ze genoeg andere dingen op haar social media, waaronder zoete foto’s van haar twee kinderen, Fayla (4 maanden) en Levay (2 jaar), en lover Morgan – die we natuurlijk ook kennen van Temptation Island. De brunette beviel afgelopen december van haar dochter, en deelde onlangs het bevallingsverhaal op haar YouTube-kanaal. Genoeg kijkvoer, dus!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook