Rihanna bevallen van eerste kindje

Rihanna en A$AP Rocky hebben een zoontje gekregen!

Lees ook

Babynews! Rihanna en A$AP Rocky zijn ouders geworden van hun eerste kindje. De zangeres beviel afgelopen week van een zoontje in Los Angeles, zo meldt TMZ.

Zwangerschap

Er werd al een tijdje gespeculeerd over een zwangerschap bij de zangeres. In december ontkende ze nog dat ze zwanger was, maar in januari werd bekend dat er wel degelijk een bun in the oven is. Het is het eerste kindje voor het famous couple.

Rihanna en haar geliefde A$AP Rocky kenden elkaar al lange tijd en waren goede vrienden. Hun relatie veranderde in een romantische toen de wereld in lockdown ging vanwege COVID. “Hij werd toen mijn familie”, deelt Rihanna in een interview met Vogue USA. En de relatie voelt goed. “Ik heb het gevoel dat ik alles kan met hem aan mijn zijde.” Eerder deze maand vroeg de rapper Rihanna ten huwelijk.

Nieuws

De zangeres was de afgelopen maanden absoluut niet bang om haar ontblote baby bump te showen. “Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, wist ik direct dat ik écht geen zwangerschapskleding zou gaan kopen. Sorry, maar het is veel te leuk om me op te doffen. Ik ga dat niet opgeven omdat mijn lichaam verandert”, zei ze destijds.

Echter, Rihanna heeft het nieuws over haar bevalling zelf nog niet naar buiten gebracht. Verslaggever Erick de Munck meldt in de uitzending van RTL Boulevard dat een verpleegster uit het ziekenhuis de informatie aan de media heeft gelekt. Hopelijk gaat alles goed met Rihanna en haar zoontje en krijgen we binnenkort een glimp van de kleine te zien. Enne, naar de naam zijn we uiteraard ook benieuwd!

Bron: AD, RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook