Wauw: Soundos deelt prachtige foto van babybuik

'Ik lijk op een sinaasappel.'

Lees ook

Nu we mogen genieten van zomerse temperaturen, trekken we weer luchtige en kleurrijke outfits aan. Wij zijn niet de enigen, want ook Soundos hulde zich dit weekend in een prachtige jurk. De actrice deelde gisteren dan ook een foto van haar outfit op Instagram, waarin haar baby belly ook al goed te zien is. 

Net een sinaasappel

Soundos trotseerde afgelopen zondag de zomerse temperaturen in een prachtige oranje jurk. Hoewel haar outfit on point is, hebben wij toch vooral oog voor één ding: haar prachtige babybuik. Al heeft Soundos daar zelf een andere benaming voor: “Ik heb een bal ingeslikt en lijk nu op een sinaasappel 🍊. Oranje boven!!!!” schrijft ze bij het kiekje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi)

Eigen zwangerschapslijn?

In de comments schrijft Soundos dat traditionele zwangerschapskleding niets voor haar is. “Zwangerschapskleding vind ik vaak degelijk en saai, dus ik probeer er wel de Soundos-twist aan te geven. Hopelijk hou ik dat lang vol want heb een hekel aan degelijk 😂”, vertelt ze.

Enne, daar zien haar volgers een goede kans voor de comédienne en actrice. Is een eigen zwangerschapslijn niet iets voor haar? “Ja joh! Naast nog een kind begin ik een nieuwe carrière als designer. Kan makkelijk naast de honderd dingen die ik al doe 😂😂😂” grapt ze. Helaas!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook