Break-up: schaatskoppel Jutta Leerdam en Koen Verweij uit elkaar

"Ik heb de beslissing onlangs gemaakt", aldus Jutta.

Het gerucht ging al eventjes op juice kanalen, maar nu is het nieuws bevestigd: Jutta Leerdam en Koen Verweij hebben een punt achter hun relatie gezet. 

Uit elkaar

“Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing gemaakt om een punt achter onze relatie te zetten”, schrijft Jutta in haar Instagram Stories. “We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste.” Waarom het stel uit elkaar is gegaan, laat Jutta niet weten. “Ik wil me volledig focussen op mijn carrière en de fijne mensen om me heen.” Juice kanalen speculeren dat Koen vreemd is gegaan.

Geruchten

Ook Koen bevestigt de breuk op zijn eigen Instagram. Hij laat weten dat Jutta er een eind aan wilde breien ‘na vijf prachtige jaren.’ “Ze heeft me veel nieuwe dingen en inzichten bijgebracht en hopelijk ik haar ook’” schrijft hij.

Koen zegt verder ‘trots en dankbaar’ te zijn voor alle momenten die hij samen met Jutta heeft mogen meemaken. “Ze is een prachtige powervrouw.” Hij gunt haar het allerbeste in de toekomst. De bevestiging van de relatiebreuk komt kort nadat juicekoningin Yvonne Coldeweijer onlangs beelden deelde waarop te zien zou zijn hoe Koen vreemdging. Koen en Jutta doen echter geen uitspraken over die beschuldigingen. De twee waren sinds 2017 samen.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws