Wauw: Famke Louise toont afgetraind lichaam

Looking good!

Famke Louise is sinds haar bevalling vaak in de sportschool te vinden. Niet om aan een ideaalbeeld te voldoen, maar omdat ze weer lekker in haar vel wil zitten. Trots laat ze met een bikini-kiekje haar lichaam zien en eerlijk is eerlijk: ze ziet er geweldig uit!

Zwangerschapskilo’s

Famke beviel afgelopen januari van zoontje Nówie en sindsdien is haar body veel veranderd. De artiest deelde al eerder kiekjes van haar post baby body en heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze trots is op haar lichaam, met of zonder zwangerschapskilo’s, en er nooit iets aan zou willen veranderen.

Wel heeft Famke elke dag flink in de sportschool staan zweten om zich weer meer zichzelf te voelen. En we kunnen maar één ding zeggen: looking good!

Famke Louise

Reacties

Volgers van Famke reageren enthousiast op het kiekje. Olivia Talar, Lie Meurs en Bridget Maasland laten alle drie vlammetjes achter in de comments. Soundos El Ahmadi kon het niet laten om een grapje te maken: “Heb nu echt spijt van mijn 4 kaassouflé’s die ik net heb gegeten 😂”, schrijft ze. Ha!

Famke was al eerder openhartig over hoe ze om ging met haar post baby body. Zo stelde iemand haar de vraag hoe zij dealt met de kilo’s die ze tijdens haar zwangerschap heeft opgelopen. Daarop vertelde de kersverse moeder dat ze elke dag sport. “Dertig minuten rennen op de loopband. Ik ben alweer bijna op m’n oude gewicht”, liet ze trots weten.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws