Famke Louise laat eerlijke foto van lichaam na zwangerschap zien

"Accepteer hoe je bent"

Lees ook

Een lichaam verandert na een zwangerschap, ook als je Famke Louise bent. Dat heeft de zangeres duidelijk gemaakt met een eerlijke foto op Instagram. “Je moet accepteren hoe je bent”, aldus de zangeres.

Zwangerschapskilo’s

Negen maanden een kindje bij je dragen en vervolgens op de wereld zetten: het blijft bijzonder dat het vrouwelijk lichaam dat allemaal kan. Toch vinden veel vrouwen het vervelend dat hun lichaam zo verandert door een zwangerschap. Denk bijvoorbeeld aan putjes in je benen en billen, striae op je buik en extra kilo’s. In een eerlijke Q&A op Instagram laat Famke Louise weten hoe ze hiermee omgaat.

Zo stelt iemand haar de vraag hoe zij dealt met de kilo’s die ze tijdens haar zwangerschap heeft opgelopen. Daarop vertelt Famke dat ze elke dag sport. “Dertig minuten rennen op de loopband. Ik ben alweer bijna op m’n oude gewicht”, laat ze trots weten.

Eerlijke foto

Hoewel Famke haar zwangerschapskilo’s al zo goed als kwijt is, heeft de zwangerschap nog wel enkele mooie herinneringen op haar lichaam achter gelaten. Zo deelt ze een eerlijke foto, waar enkele stretch marks op te zien zijn. De zangeres lijkt hier echter geen moeite mee te hebben. Op de vraag of ze iets aan zichzelf heeft laten veranderen, antwoordt ze namelijk: “Nee, gewoon accepteren hoe je bent en daar trots op zijn.”

Moederschap

Famkes lichaam is niet het enige dat door de zwangerschap is veranderd. Het moederschap heeft de zangeres ook als persoon enorm veranderd, zo liet ze eerder weten in een Q&A. “1000%! Ik ben op een heel andere manier in het leven gaan staan. Eigenlijk al vanaf de zwangerschap”, liet ze destijds weten.

“Je gaat nadenken over je carrière en de manier hoe je je profileert”, ging de mom verder. Ze vertelde dat ze tegenwoordig veel bewustere keuzes maakt, waarbij ze zich nu richt op het geluk van haar gezin. “Je denkt veel beter na over de dingen die je doet en met wie of wat je in aanraking komt. Ik zie op dit moment een heel ander persoon met een ander doel in het leven”, aldus Famke. “Ik ben momenteel heel erg gefocust op positiviteit en alles daaromheen. Dit maakt mij een leukere partner en moeder natuurlijk.”

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook