Blake Lively showt afgetrainde lichaam in bikini 

Looking good!

Blake Lively mocht gisteren 35 kaarsjes uitblazen en dat vierde ze onder meer met een prachtig vakantiekiekje. Te zien is dat ze haar vakantie doorbrengt in de zon aan een zwembad, en dat ze straalt in een witte bikini. 

Verjaardag

Het lijkt erop dat de afgelopen dagen voor Blake in het teken stonden van plezier hebben. Zo deelde ze een week geleden al dat ze samen met haar zus Robyn naar Disneyland ging om alvast haar verjaardag te vieren. “Find me a happier place on earth to start my birthday celebrations early”, schreef ze in de caption. “I’ll wait.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Blake Lively (@blakelively)

 Gisteren was het dan zover en was ze echt jarig. Dit vierde ze door een zomerse foto op Instagram te delen. “Summer lovin’… had me a blast”, schreef ze bij het zonovergoten plaatje waarop te zien is dat ze straalt in een witte bikini. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Blake Lively (@blakelively)

Afgetraind

Naast dat Blake veel felicitaties op Instagram ontvangt, krijgt ze ook veel complimenten over haar foto. “Ok, smoke show”, reageert zus Robyn. En ook vele anderen laten een lovende reactie achter. Wij begrijpen wel waarom, want Blake ziet er in haar witte two-piece uit om door een ringetje te halen. 

Op de foto draagt Blake een witte wrap bikinitop – iets wat we deze zomer veel hebben gezien. Maar ze hult zich niet zomaar in een bikinitop, ze draagt er namelijk eentje met korte mouwen. Naar verluidt is de bikini met mouwen bezig met een comeback. Is dit dan het teken dat deze bikini weer helemaal on trend is? 

Bron: Vogue | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws