Janice Blok is 17 kilo afgevallen: ‘Ik ben trots’

De influencer heeft naast haar prachtige resultaat ook nog een sterke boodschap voor haar volgers.

Janice Blok zit weer lekker in haar vel, zo is te zien op haar socialmediakanalen. De 30-jarige prachtvrouw heeft het afgelopen jaar vele bezoekjes aan de sportschool gebracht en met resultaat! Janice is namelijk maar liefst zeventien kilo afgevallen.

Trots

Na de breuk met haar inmiddels ex Donny Roelvink heeft Janice voor zichzelf een knop omgezet en is flink aan de slag gegaan in de sportschool met een personal trainer. En dat harde werken loont, want wat een resultaat! “Pff… Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar ik – ben – trots..”, zo deelt ze onder haar Instagrampost met een paar prachtige foto’s. “Vanaf januari 2022 ben ik meteen gestart met 3 keer pw trainen (nu 5 x pw) + begeleiding van voeding. In totaal ben ik nu 17 kilo kwijt.”

“De reden van deze fotoshoot was voor mezelf en om het resultaat van mijn trainingen vast te leggen”, laat ze weten. “Ondanks dat ik nooit echt kan genieten van het sporten en het vooral veel vermoeidheid en pijn met zich meebrengt, heb ik wel geleerd om fitness, mezelf en mijn mindset meer te waarderen en te motiveren.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Janice Blok (@janiceblok)

Sterke boodschap

Daarnaast heeft de influencer nog een sterke boodschap aan haar volgers. “Je mag en MOET jezelf eigenlijk ook gewoon mooi en krachtig voelen. En dat mag je laten zien! Ik raad het iedereen aan. Vind jouw eigen manier hoe je dit het beste kunt doen.” Wijze woorden Janice, en wat een prachtig resultaat.

Cheeky boodschap

Verder zet Janice haar personal trainer ook nog even in het zonnetje én heeft ze nog een cheeky boodschap voor haar volgers: “Ps. Zet jullie schrap want dit zijn nog maar de “nette” lieve foto’s.” Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd wat Janice haar fitness journey nog meer voor ons in petto heeft!

Bron: Grazia, Instagram (janiceblok) | Beeld: Brunopress, Instagram (janiceblok)

Laatste nieuws