Geweldige skincare hack van Hailey Bieber gaat viral

Het model is niet te stoppen als het gaat om skincare hacks.

Na de megapopulaire ‘glazed donut nails‘ trend, is Hailey Bieber niet meer weg te slaan uit de beautywereld. Zo is ook haar glowy-skincare hack een hot topic op social media. In een recente TikTok-video legt het model uit hoe ze de ‘eenvoudige’ truc gebruikt om er altijd glowy uit te zien.

Glowy skin

“Ik hou echt van deze @rhode hack…”, begint Hailey onder haar video. “Ik gebruik deze hack altijd als ik foundation op doe.” In de video pakt het model een product van haar eigen skincare merk erbij: de Rhode Peptide Glazing Fluid. Hiervan doet ze een paar druppeltjes op haar vloeibare foundation. Dan mengt ze het met een foundationkwast, voordat er een visagist bij komt om deze perfecte combinatie op haar huid aan te brengen.

@haileybieber I really love this @rhode ♬ Borderline – Tame Impala

Skincare lijn

Hailey maakte eerder dit jaar bekend dat ze een eigen skincare lijn is gestart. Hieruit bleek al snel dat haar Peptide Glazing Fluid een bestseller was – er is momenteel zelfs een wachtlijst om het product te bestellen. Ook verschillende dermatologen en visagisten zijn te spreken over de producten van Hailey en over haar eigen huid- en make-up routine.

“Meestal worden serums vóór de make-up aangebracht, wat het voordeel geeft dat de foundation soepeler wordt aangebracht op je gezicht. Maar, een combinatie van een serum en een foundation kan een geweldige manier zijn om een stralende make-up look te krijgen”, laat visagiste Amrita Mehta weten.

Advies

Volgens Mehta maakt het serum de formule van de foundation wat donkerder, waardoor de huid er wat meer doorheen piept. “Hierdoor helpt de huidverzorging in het mengsel om de huid een mooie glans te geven”, vervolgt ze. Wel adviseert ze dat als je een serum kiest om te mengen met je foundation, je ervoor moet zorgen dat de basis van beide producten elkaar aanvullen.

“Olie en water gaan niet samen, dus kies voor een serum op oliebasis. Vermijd vooral foundation op waterbasis, wil je hieraan beginnen. Deze hack werkt absoluut het beste met foundations die makkelijk te mengen zijn”, zegt ze. Dat wordt inslaan dus!

Bron: Shape, TikTok | Beeld: Brunopress, TikTok

Laatste nieuws