Chantal Janzen deelt onbewerkte magazine foto

Prachtig!

Chantal Janzen is een open boek. Op Instagram laat ze weten dat ze een foto van zichzelf eigenlijk wilde photoshoppen, maar dat uiteindelijk toch niet deed. 

Lijntjes

Op de Instagram-pagina van Chantal Janzen prijkt een close-up foto van haar gezicht, die in haar magazine &C. is gepubliceerd. Ze schrijft erbij dat ze die lijntjes rondom haar ogen eigenlijk weg wilde laten werken, maar de redactie daar een stokje voor stak. “Deze foto noem ik de: ‘Zeg, die lijnen hè, moeten die niet wat weggeshopt wor…’
Redactie: ‘NEE’-foto.”

En dus bleven de lijntjes rond haar ogen gewoon staan. “Wat ik met deze post eigenlijk wil zeggen is: best goed om vaker NIET naar jezelf te luisteren, ook om te weten dat je zeker NIET altijd gelijk hebt en dat NIET altijd alles moet gaan zoals jij denkt dat het moet gaan.”

Plastische chirurgie

De presentatrice is eerder openhartig geweest over plastische chirurgie. “Toen ik experimenteerde met fillers had ik hamsterwangen. Nu zonder fillers heb ik kraaienpoten”, liet ze toen weten. “We rommelen allemaal maar wat aan. Staar je nooit blind op anderen. Je weet nooit waar zij weer mee worstelen. Je probeert weleens wat, en soms pakt dat goed uit en soms niet. Of dat nou kleine of grote dingen zijn in ‘t leven, werk of privé. You win some you lose some. Je valt, staat op, en moet door”, aldus Chantal. “Bottomline: probeer maar zoveel mogelijk te lachen. Lol te hebben, plezier te maken. Dingen minder serieus te nemen die dat ook niet waard zijn. Vooral dingen van jezelf. Lach erom. Er zijn, helaas, vaak veel ergere dingen.” En zo is het maar net!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws