Videoland plaatst hilarische throwback van Echte Meisjes in de Jungle

We krijgen hierdoor helemaal zin in het nieuwe seizoen!

Het duurt niet lang meer, of het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle gaat van start Videoland. Tot die tijd kijken we de oude afleveringen maar al te graag terug, en laat Videoland nou net een hilarisch fragment op Instagram hebben gedeeld.

Tweede seizoen

We weten inmiddels dat Jill, Gaby, Louisa, Diva, Janice, Lena, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel, Michella en Channah drie weken hebben doorgebracht op een geheime plek in de jungle voor het nieuwe seizoen. Een van de dames kon stiekem al een streepje voor, want zij elf jaar geleden ook al mee aan het eerste seizoen. We hebben het natuurlijk over Michella Kox.

Elf jaar geleden zorgde Michella voor een hoop kijkcijfers met haar hilarische uitspraken. En speciaal voor wie dit gemist heeft, heeft Videoland nu een compilatie gemaakt van de meest grappige momenten van Michella.”Even een throwback omdat we niet kunnen wachten op het nieuwe seizoen 🐸”, luidt de caption.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Reacties

Michella kan gelukkig lachen om de throwback-video. “Gelukkig was ik in Laos een heel ander mens 😂🙄 IK HAAT DE JUNGLE EN DE JUNGLE HAAT MIJ 😂❤️”, reageert ze. Andere volgers vinden de clip ook hilarisch, al vraagt meerendeel zich af of Videoland niet gewoon dit hele oude seizoen online kan gooien. “HALLO GOOI AUB DIT SEIZOEN EVEN ONLINE ALS VOORPROEF 😂❤️”, schrijft Nick Eshuis. Goed plan!

Onlangs blikte Michella al vooruit en daaruit konden we opmaken dat er ook dit seizoen weer een hoop drama op komst is! “Dit avontuur is er weer een die ik nooit meer zal vergeten… Heb mooie mensen mogen ontmoeten en rotte neppe lui… Dus de jungle heeft mij liefde gebracht maar ook de verrotting… Ik ben echt van de echte meisjes gaan houden, want de fake meisjes kunnen mijn reet kussen. Als die er weer zit, want ik had al niks, maar ben nu echt een plank… En nu thuis met echte liefde van mijn hondjes. ECHT MEISJES IN DE JUNGLE IS A WRAP. Dankbaar dat ik er toch bij zat…”, schreef Michella ook. Spannend!

Bron: Instagram Videoland, Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

burn-out

Je kunt een burn-out hebben zonder het te weten: dít zijn de symptomen

Veel mensen herkennen een burn-out niet en lopen er lang mee door.
Fajah Lourens

3 Tips van Fajah Lourens zodat jij die healthy lifestyle wél volhoudt

Ze zit lekkerder in haar vel dan ooit. In de nieuwe Happy in Shape vertelt Fajah Lourens alles over haar happy & healthy lifestyle. 3 tips van de kill
keelpijn

Keelpijn? Dit is beter voor je keel dan citroen en honing

Grote kans dat jij dit in je keukenkastje hebt staan.