Zien: Monica Geuze heeft borsten laten verkleinen

"Bye girls!"

Ze zei het eerder al, maar heeft het nu ook daadwerkelijk gedaan: Monica Geuze heeft haar borsten laten verkleinen. “Bye girls!” aldus de influencer.

Weg ermee

Monica Geuze is onder het mes gegaan. En wel om haar borstimplantaten te laten verwijderen. De voormalig vlogger is altijd open geweest over welke ingrepen ze heeft laten doen, zoals twee borstvergrotingen. Daar heeft ze nu echter spijt van, dus dat betekende maar één ding: weg ermee!

Op TikTok deelt ze een filmpje vanuit haar ziekenhuisbed en laat trots de oude implantaten in een zakje zien. “POV: je komt net uit je narcose maar de drang om te flexen met je old boobz op TikTok is te groot” schrijft ze erbij.

@monicageuzeBye girls✅

♬ original sound – nostalgia central🎶

Kiezelsteen in een sok

Eind vorig jaar liet ze in haar podcast met Kaj Gorgels weten dat ze afscheid ging nemen van haar borstimplantaten. “Ik wil ze kleiner. Het past niet bij me”, vertelde ze toen. Waarom ze dan toch twee borstvergrotingen heeft gedaan? “Ik had voor de eerste keer mijn borsten laten doen en toen had ik een heel lief, klein, secuur maatje. Een cup B.” Maar toen ze zwanger werd van dochtertje Zara-Lizzy, groeiden haar borsten ‘als kool’. “Toen werden ze zo groot dat toen ik erna ging ontzwangeren het allemaal ging slinken. De arts zei tegen mij: het lijkt wel alsof je een kiezelsteen in een sok hebt gedaan. Dat was niet goed voor mijn zelfvertrouwen.”

Daarna besloot ze een nieuwe borstoperatie te ondergaan. En omdat ze veel ‘vel’ had, moest ze wel grotere implantaten nemen. “Maar ik vind het gewoon te groot en niet bij mezelf passen. (…) Ik heb af en toe gewoon een jurkje aan en het is gewoon altijd ordinair, omdat er dikke kanonnen tussen zitten.”

Twijfels

Toch waren er ook twijfels. “De consequentie is dat als ik kleiner ga, ik wel een litteken van mijn tepel naar beneden krijg. Dat heb ik er maar misschien voor over, want hier voel ik me niet meer comfortabel bij.” En dat had ze er inderdaad voor over, want vanaf nu gaat Monica met een kleinere cupmaat door het leven.

Bron: TikTok | Beeld: TikTok, NL Beeld

Laatste nieuws