Loiza Lamers verrast volgers met nieuwe look

Wauw!

New season, new look: moet Loiza Lamers hebben gedacht. Op haar Instagram deelt het topmodel namelijk een a-ma-zing nieuwe, zomerse look. En wat staat het haar goed!

Nieuwe look

In een video op het Instagram-account van Loiza kunnen we zien dat ze de schaar in haar lange blonde lokken liet zetten. “I did it again! ✂️”, laat ze weten in de caption. In de video kunnen we een iconische overgang zien waar we Loiza eerst met lang haar spotten en dan ‘ineens’ met een korte coupe. Wauw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers)

Ook in haar Instagram-stories kunnen we zien dat de blondine plaatsneemt in de kappersstoel. En wat blijkt? Loiza heeft gewoon een jaar lang moeten nadenken over deze korte coupe. Wow! “After a year i finally did it!! Summer here we come!”, laat ze weten in haar Insta-story.

Reacties

Enne, wij zijn niet de enige die fan zijn van Loiza’s nieuwe zomerlook. Zo reageren volgers massaal in de reacties hoe prachtig ze de nieuwe coupe van de blondine vinden. “MEID, wat staat het je weer goed! 🔥❤️”, schrijft iemand. Wow staat je prachtig 😍”, reageert iemand anders. Anderen reageren met: “Prachtig!! 😍”, “Love it 🔥” en “FINALLY. Sooo pretty ❤️” We totally agree!

Bron: Instagram (@loizalamers), Grazia | Beeld: Instagram (@loizalamers), NL Beeld

Laatste nieuws