Bevestigd: Jaimie Vaes op de cover van Playboy

Hoe cool!

Playboy heeft vandaag officieel bevestigd dat Jaimie Vaes in het magazine staat. Lang hoeven we niet te wachten tot we de cover kunnen bewonderen, want vanmiddag om 14.00 uur wordt-ie onthuld.

Bucketlist

Vanaf morgen ligt de nieuwste Playboy in de winkel en daarin staat onder meer een zestienpagina’s tellende shoot met Jaimie. In het magazine staan is voor Jaimie iets wat op haar bucketlist stond. “Als meisje vond ik het blad al geheimzinnig en stoer”, vertelt ze aan Playboy.

“Er zullen vast mensen zijn die zeggen dat ik dit voor de aandacht doe, maar ik vind het gewoon heel gaaf om iets moois neer te zetten. Het lijkt me ook waanzinnig om later terug te kunnen kijken op deze foto’s. Ik denk dat de beelden bijna kunst zijn. Dat was een beetje het uitgangspunt; dat je ze ook aan de muur kunt hangen.”

Cover

Voor het eerst sinds tien jaar staat er weer een BN’er op de cover van Playboy. De laatste keer dat een BN’er de cover sierde was in 2013. Enne, als we Playboy-hoofdredacteur Niek Stolker mogen geloven, zal er weer vaker een BN’er op de cover staan. “We zitten midden in de onderhandeling met meerdere bekende vrouwen.” Dat belooft veel goeds!

Vanmiddag wordt om 14.00 uur de cover bekend gemaakt op de website van Playboy.

Bron: Playboy | Beeld: NL Beeld / Heukers Media

Laatste nieuws