Ervaar ultieme luxe met Eve’s Experience: Jouw Persoonlijke geschenkbox

Geef een cadeau dat de verwachtingen overtreft, met een Eve's Experience geschenkbox.

Struggle jij altijd met het vinden van hét perfecte cadeau? Dan zit je met Eve’s Experience gegarandeerd goed! Het bedrijf, dat zich specialiseert in persoonlijke geschenkboxen, staat in het teken van het creëren van een unieke en verrassende geschenkbelevingen, waar de ontvanger centraal staat. Een cadeau voor je partner, een familielid of een goede vriend: Eve’s Experience has it all!

Eve’s Experience

Eve’s Experience is een echte uitblinker in de branche. Waarom? Door de nauwe samenwerkingen met de uitzonderlijke ondernemers die kwalitatieve producten maken en dezelfde missie en visie delen. Voor Eve’s Experience is geen enkele samenwerking te gek, waardoor ook kleinere, lokale ambachtslieden of al gevestigde merken een kans krijgen. Zorgvuldigheid is dus een van de belangrijkste dingen tijdens het uitzoeken van de beste partners om zo een originele en persoonlijke geschenkbox samen te stellen.

Magisch, persoonlijk en duurzaam

Eve’s Experience heeft als doel om magische en persoonlijke momenten te creëren tussen verstuurder en de ontvanger. In een wereld anno 2023, waar geschenkboxen meestal gezien worden als iets onpersoonlijks, is Eve’s Experience een gat in de markt. But that’s not all. Eve’s Experience heeft er ook nog eens een persoonlijke innovatieve tool aan toegevoegd waar klanten hun persoonlijke video kunnen uploaden. Als de ontvanger de box ontvangt, wordt er een unieke QR-code onthuld, waarmee de ontvanger wordt verrast door een persoonlijke boodschap. Pak de tissues er maar alvast bij!

Naast de magische momenten, staat Eve’s Experience ook garant voor verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Zo ondersteunen ze verschillende goede doelen, zetten ze zich in voor het verminderen van hun ecologische voetafdruk én worden er duurzame materialen gekozen.

1. Vega(n) sporters box

Eve's Experience Vega(n)
Verkoopprijs: €125

Eve’s Experience en Nanneke Schreurs hebben hun krachten gebundeld om jou een unieke ervaring te bieden. Nanneke is een inspirerende bron van gezondheid, fitheid én sport, waardoor ze haar favorites heeft samengebracht in drie bijzondere en unieke boxen. Hieronder valt ook de Vega(n) sporters box, die samen is gesteld voor de sportieveling die bewust bezig is met zijn/haar voeding en leefstijl.

Van magnesiumspray tot een kookboek, en van proteïne tot een online magazine: met deze box maak jij iemand (of jezelf) héél blij.

2. Lucky

Eve's Experience Lucky
Verkoopprijs: €140

Laat je dierbaren stralen met deze betoverende geschenkbox, zorgvuldig samengesteld om geluk te verspreiden. Voor elke gelegenheid is “Lucky” de ideale keuze. Verras en deel een glimlach met deze unieke geschenkbox. Deze box is zorgvuldig geselecteerd met producten variërend van een elegante keramieken vaas, tot droogbloemen en verfijnde interieurparfums van het luxe merk ThreeOnine.

3. Baby Fever Box

Eve's Experience
Verkoopprijs: €66

Met de Baby Fever Box verwelkom je de komst van nieuw leven. De box is samengesteld vol met liefdevolle items, waaronder schattige babykleding van Koeka en Naïf verzorgingsproducten van hoogwaardige kwaliteit.

Unieke ervaring

Al met al kunnen we er wel vanuit gaan dat de geschenkboxen van Eve’s Experience garant staan voor een unieke ervaring. Hoogtijd om dat zelf dus een keer uit te proberen! Is er binnenkort een gelegenheid waar jij je geliefde kunt verrassen met een mooie geschenkbox van Eve’s Experience? Neem dan snel een kijkje op de website en spit het uitgebreide assortiment zorgvuldig door. Wij weten zeker dat er een box tussen zit die precies bij jouw wensen past!

Beeld: Eve’s Experience

Laatste nieuws