Healthy het najaar in met 100% biologische groentesap

Laat de herfst maar komen!

Er is niets verfrissender dan een heerlijk versgeperst groentesapje. Nu kun je die natuurlijk kant-en-klaar kopen in de supermarkt, maar er bestaat ook een website die 100% biologische, diepgevroren en pure slowjuice groentesapjes met 400 gram groente levert. Hiervoor moet je bij Sapje zijn.

Extra vitamines

Het najaar staat alweer voor de deur en dat betekent dat we wat minder vaak de zon zien en dus wat minder vitamine D op onze bol krijgen. Gelukkig zijn er talloze manieren om ook zonder de zon die extra vitamineboost te krijgen, zoals een biologisch en puur groentesapje bijvoorbeeld. Bij Sapje weten ze hoe je zo’n energieboost in een groentesap kunt stoppen. Al 9 jaar lang is het merk enorm populair en verkoopt het verschillende 100% biologische en pure sappen.

Sapje perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met de slowjuicer. De sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten en bevatten tien tot vijftien (!) ingrediënten per sapje (hallo vitamineboost!). Met een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewier voegen ze extra smaak en gezonde voedingsstoffen toe. Denk aan waterkers of gele bieten. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Elke dag maakt Sapje met veel liefde heerlijke en vooral gezonde sapjes uit maar liefst 100 verschillende ingrediënten.

Gezondheid op peil

Bij het samenstellen van de groentesappen en detox kuren past Sapje actuele inzichten op het gebied van voeding toe. Ze zorgen altijd voor een mooie combinatie aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Zo helpen het merk jou graag om je gezondheid op peil houden. Sapje levert deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes bij je af in glazen flesjes. Een soort moderne melkboer dus, maar dan 100% biologisch, puur en raw!

Er zijn talloze smaken en opties op de site te vinden, zodat er voor iedereen wat wils is. Voel je je al een tijdje moe en futloos? Ga dan voor het Energy-sapje. Wil je wat extra kracht tijdens je workout? Dan kun je voor het Boost-Sapje gaan. Naast deze twee opties heeft Sapje ook nog de volgende smaken:

  • Boost: Bevordert je energiestofwisseling door vitamines B1, B6 en C.
  • Detox: Helpt de reinigende werking van je lever door choline
  • Energy: Draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid door vitamines B6, B11, C
  • Fresh: Goed voor huid en ogen door vitamine A (bètacaroteen)
  • Reboot: Ondersteunt je immuunsysteem door vitamines A, B6, B11, C
  • Recover: Wordt opnieuw fit door vitamines B6, B11, C, ijzer en magnesium

Echter heeft de webshop niet alleen groentensapjes, want Sapje verkoopt ook verschillende groentesoepen én lekkere smoothies. Ook kun je verschillende boxen bestellen die meerdere sapjes, smoothies of soepen bevatten. Zo ben je in één keer klaar en begin je goed voorbereid aan de herfst.

Benieuwd geworden naar de producten van Sapje? Dan hebben we een speciale kortingscode voor je. Met de code happysapje40 krijg je 40% korting op je eerste bestelling. Ideaal dus, als je alvast wat sapjes wil inslaan voor de komende tijd.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Sapje.

Beeld: Sapje

Laatste nieuws