Miljuschka moét afvallen: ‘Mijn cholesterol is twee keer te hoog’

"We gaan langzaam naar de 100 toe..."

Ze is dol op koken én eten, maar helaas moet Miljuschka van de dokter toch echt afvallen. Iets wat tegen al haar principes in gaat, maar wel nodig is voor haar gezondheid.

Gezond eten

Op Instagram begon de tv-kok het jaar met een belangrijke mededeling: ze gaat gezond eten en sporten. Wait, what? Hebben we het over dezelfde Miljuschka? Ja. “Jullie vragen je vast af: Mil, heb je goede voornemens dit jaar? Nou, ik had ze liever niet gehad, maar ik moet natuurlijk aan de bak. Ik ben te zwaar, inmiddels 91 kilo, dus we gaan langzaam naar de 100 toe. Mijn cholesterol is twee keer te hoog”, liet ze weten.

Ze belooft haar volgers regelmatig te updaten over dit avontuur. Want een avontuur is het zeker. “Ik ga, ik krijg het bijna m’n strot niet uit, gezond eten en sporten. En daar ga ik proberen plezier in te vinden.”

Nep reclame

Dat afvallen gaat ze doen door gezonder te eten, veel stappen te zetten en in ieder geval één keer per week met een personal trainer te sporten. Niét met afslankpillen, zoals het gerucht gaat. “De berichten dat ik kilo’s ben afgevallen door het slikken van een magische afvalpil, nou daar is niets, maar dan ook niets van waar”, schrijft ze in haar nieuwsbrief. “De pillen bestaan niet, zullen nooit werken en mijn naam en foto’s worden gruwelijk misbruikt. Ik heb er al een leger aan advocaten op zitten, maar het is net een plaag die maar niet over lijkt te gaan.”

Hoe ze het dan wel gaat aanpakken? “Ik leef op al het lekkers wat Moeder Natuur te bieden heeft. Groenten en fruit zijn mijn beste vrienden op het moment.”

Bron: Instagram, RTL, AD | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws