Miljuschka haalt uit naar nepreclames: ‘Mijn naam en gezicht worden misbruikt’

'Heb er 3 advocaten op zitten.'

Dat het goed werkt om een celebrity, influencer of BN’er voor je product te laten spreken, hebben al heel veel bedrijven begrepen. Maar sommige bedrijven gaan hier niet netjes mee om, en gebruiken ongevraagd foto’s van bekende figuren om hun items te promoten. Zo ondervond ook Miljuschka Witzenhausen.

Nep

Via haar Instagram Stories heeft Miljuschka een opvallend screenshot gedeeld. Zo laat ze zien dat één van haar volgers haar een heftig bericht heeft gestuurd: “Dat JIJ, mijn grote voorbeeld, je voor zo’n bullshit laat spannen”, schrijft de vrouw in kwestie.

Want wat is er aan de hand? Een louche bedrijf dat afslankproducten promoot is met foto’s van Miljuschka aan de haal gegaan! In het screenshot is te lezen: “Mijn naam en gezicht worden misbruikt. Ik heb er 3 advocaten op zitten wat mij megaveel geld kost. Maar ze veranderen steeds afzender etc.”

Beeld: Instagram Stories @Miljuschka

Bij het screenshot geeft Miljuschka nog meer tekst en uitleg, en het is duidelijk dat de tv-chef erg met de kwestie in haar maag zit. “Ik word hier zo verdrietig van”, schrijft ze. “Ik ben echt m’n best aan het doen om het te laten verwijderen. Met advocaten en technische club mensen. Maar iedere keer als ik er eentje af heb. Staat er weer een ander. Het druist in tegen alles wat ik ben.”

“Daarnaast kost het mij serieus veel geld, tijd, en inmiddels ook volgers”, sluit ze haar bericht af.

Heftig

In haar volgende Story deelt de populaire presentatrice een voorbeeld van zo’n fake ad. Niet alleen blijkt dat deze louche partij zomaar haar foto gebruikt, maar zelfs doen alsof Miljuschka voor hen spreekt!

Beeld: Instagram Stories @Miljuschka

“Ik ben overspoeld met vragen over mijn gewichtsverlies. Meiden, ik heb voor jullie besloten om alles in één post te beschrijven. Geloof me, dit is de beste en makkelijkste manier!”, staat er bij een glamoureus kiekje van Miljuschka bij het het Televizier-ring Gala.

Maarre, don’t be fooled, want Miljuschka is het dus absoluut niet eens met dit soort advertenties. Ze schrijft: “Gaat dus over deze neppe troep!! Het is niet waar!!!”

Afslanken

Bovendien liet Miljuschka onlangs in gesprek met Beau Monde weten dat zij juist steeds minder vasthoudt aan allerlei schoonheidsidealen. “Heel lang dacht ik dat ik ge­lukkig zou zijn als ik maatje nul had. Maar toen ik eenmaal in de allerklein­ste maatjes paste, deed dat niets voor me. Je laat je leven beheersen door de weegschaal, maar waarvoor eigenlijk? Dat vind ik het niet waard, want ik hou gewoon echt van eten. Ik hou meer van eten dan van dun zijn, haha.”

Dat juist dit soort foute afslankproducten aan de haal gaan met haar goede naam is dan ook extra pijnlijk. Hopelijk verdwijnen de ads snel en kan ze zich weer helemaal richten op haar culinaire career!

Bron: Instagram @Miljuschka | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws