Zo hee! Lieke van Lexmond pronkt met afgetraind lichaam

"Het vereist absoluut enorme discipline en doorzettingsvermogen"

Lieke van Lexmond verblufte haar volgers op de eerste dag van het nieuwe jaar met een bikinifoto. En het valt niet te ontkennen: de actrice ging afgetraind het nieuwe jaar in.

Transformatie

Waar menig vrouw als goed voornemen ‘gezond eten’ en ‘meer sporten’ op haar lijstje heeft staan, heeft Lieke van Lexmond dat eind vorig jaar al waargemaakt. Op Instagram prijkt een foto waar ze in bikini op een tropisch eiland poseert.

“‘Transformatie’; dat heb ik het afgelopen jaar ervaren”, schrijft Lieke. “Mijn doel was om veel meer energie te hebben en mijn lichaam in topconditie te krijgen, dat is gelukt. Ik voel me fit, sterk, wandel, tennis, zwem, til mijn boodschappen met gemak en kan actief met mijn kids zijn.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond)

Discipline

Hoe ze dat heeft gedaan? Met behulp van DAG ÉÉN; een traject dat momenteel onder veel BN’ers populair is. “Ik heb mijn volledige commitment gegeven aan het voedings- en trainingsprogramma van Patrick en Babette en ik ben al vanaf het begin verrast door de enorme resultaten. 10 kilo afgevallen door een gezondere en actievere levensstijl.”

Maar, makkelijk is het niet. Lieke deed vijf keer per week aan krachtsport, zette iedere dag 10.000 stappen en at puur, onbewerkt en gevarieerd. “Het vereist absoluut enorme discipline en doorzettingsvermogen, maar was het voor mij echt helemaal waard. Een echte lifestyle verandering waar ik niet meer zonder wil en kan.”

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws