Zo maak jij je bruiloft een stukje duurzamer

Ga je binnenkort trouwen? Dan wil je dit evenement zeker niet missen!

Lees ook

Duurzaamheid is hot, ook als het op trouwen aankomt. En daarom organiseren hotel Stroom Rotterdam en wedding planner Sheila Valkhof een Pre Loved Wedding Dress-fair, waar brides to be een unieke, ‘groene’ jurk kunnen scoren. 

Slow fashion

Is het niet zonde dat je zoveel geld betaalt voor een jurk, je die maar één keer aanhebt? Sheila Valkhof vindt van wel. Daarom organiseert zij, in hotel Stroom Rotterdam, op 22, 23 en 24 november een Pre Loved-event waar je second hand trouwjurken kunt kopen. Want wanneer jij kiest voor een tweedehands jurk, bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Een win-win situatie dus!

De jurken

Ben jij al getrouwd en wil je iemand anders blij maken met jouw jurk? Dan kun je die op de dagen dat het event plaatsvindt inleveren. Bijbehorende accessoires zijn ook welkom, zoals schoenen en sluiers. Op 24 november vindt de verkoop plaats van alle jurken. Ook wordt er een mini-masterclass gegeven over hoe je een duurzame bruiloft organiseert en wordt er stylingadvies gegeven. 

Klik hier voor meer informatie over het evenement.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook