doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Deze 5 beautyproducten zijn onmisbaar tijdens wintersport

Ga je nog op wintersport? Lees dit dan even!
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
handcreme

Gedurende een weekje skiën kan je huid wel wat extra aandacht gebruiken. Zonnebrand (met hoge factor), een beschermende lippenbalsem en hydraterende crème zijn onmisbaar, maar er zijn nog een aantal producten die een plek in je toilettas verdienen.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

1. Mádara Daily Defense Cream

Deze rijke balsem beschermt je huid tegen uitdroging, droge plekjes en extreme weersinvloeden. Precies dat wat je nodig hebt voor (of na) eendag zwoegen op de latten in de sneeuw. Deze cream is gemaakt van Noord-Europese bramen en duindoornolie.  

€17,50

2. Vichy Ideal Soleil Crème dry touch SPF 50

Een zonnebrand mag niet ontbreken tijdens een wintersportvakantie. Deze droge variant, met SPF 50, is perfect voor iedereen met een gecombineerde tot vette huid. Hierdoor ga je niet glimmen en ben je toch goed beschermd. Want hoe hoger je bent, hoe ijler de lucht en hoe makkelijker uv-stralen je huid kunnen beschadigen. 

€17,00

3. Hannah Full lips lippenbalsem

Niet alleen je huid, maar ook je lippen moet je goed beschermen tijdens het skiën. Deze lippenbalsem van hannah, met SPF 15, bevat plantaardige hydroxypyroline, wat zorgt voor extra versteviging en verzorging. 

€10,00
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_middle_article');

4. Biotherm Life Plankton Masker

Na een hele dag in de buitenlucht in beweging te zijn geweest (en na afloop wat glühwein'tjes te hebben gedronken de après-ski bar), kan je huid bij terugkomst in de hotelkamer wel wat liefde gebruiken. Smeer dan dit hydraterende masker van Biotherm, voor een gevoede, fluweelzachte huid. 

€67,00

5. Rituals handcrème 

En als je dan toch druk in de weer bent met smeersels die je huid herstelt, vergeet dan vooral niet om je handen ook wat extra verzorging te bieden. Neem bijvoorbeeld deze handcrème van Rituals, met sprankelende en kruidige friszoete sinaasappelgeur. Ruikt lekker, trekt snel in en belooft poezelige pootjes...

€9,90
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');