Single? Aan deze superleuke valentijnsactie wil je meedoen

Alle singles verzamelen.

Lees ook

Wat hebben singles op Valentijnsdag en bananen met elkaar gemeen? Grote kans dat je geen idee hebt en ‘niets’ antwoordt. Think again. Er is een link en Happy in Shape legt ‘m uit.

Valentijnsdag

Yup, daar is ‘ie: nog een artikel gewijd aan Valentijnsdag. Tegenwoordig lijkt namelijk iedereen in te spelen op deze zogenaamde ‘dag van de liefde’ en ook bananenbrood start-up SUNT doet dus mee. Wel op geheel eigen en originele wijze: SUNT focust niet op lovebirds, maar op singles en laten hen geen Tinderdate, maar karmapunten scoren.

Actie

Even terug naar die link tussen singles op Valentijnsdag en bananen. Volgens SUNT worden singles compleet genegeerd op de veertiende, net als al die losse bananen in de supermarkt. En één op de drie Nederlanders geeft aan zich eenzaam te voelen en dagelijks worden honderden single bananen weggegooid omdat ze niet meer in een tros zitten. Daar heb je dat linkje dus.

SUNT wilde iets doen om die eenzaamheid én losse bananen aan te pakken en bedacht een actie: “We organiseren op 14 februari een gratis duurzaam en circulair viergangenvalentijnsdiner voor iedereen die liever karmapunten dan een Tinderdate scoort. Zo leer je weer eens iemand kennen en ga je tegelijkertijd al etend voedselverspilling tegen.”

En jij kan dus bij dat diner aanschuiven. Geïnteresseerd? Klik hier om meer te lezen en je op te geven.

Laatste nieuws

Zie ook