Met dit hemelse gebakje steun je een goed doel

Er zitten bietjes in...

Lees ook

Vers uit de oven: de Heartbeet pastry van ARKET. Dit nieuwe cakeje is een toevoeging op de al bestaande gebakjes van het merk, maar de opbrengst van deze wordt tot 29 februari gedoneerd aan Save the Children. 

Treat

Zin om jezelf te verwennen met iets lekkers? Wij zweren bij de cinnamon rolls van ARKET. Maar dat het maken van lekkernijen absoluut iets dat we aan het Scandinavische merk over kunnen laten, bewijst het nieuwe hartvormige gebakje. Door de vorm lijkt het op een valentijnscadeautje, maar echt een limited edition is het gebakje niet. Wat wel limited is, is de actie dat de opbrengst van de verkoop tot 29 februari gedoneerd wordt om het werk van Save the Children te ondersteunen.

Smaak

Last but not least: de smaak. De naam van het gebakje, ‘Heartbeet’, verklapt het al: er zit biet in. Een grote plus als je het ons vraagt, want groenten zijn groenten, toch? De versgeraspte bietjes zijn gemengd met gemalen groene kardemom en het cakeje is bestrooid met suiker en pittige sumakkruiden. Deze combinatie van sweet and spicy proeven? Bij de winkels van AKRET zitten cafeetjes waar je de versnapering kunt bestellen.

Laatste nieuws

Zie ook