Happy in shape tip: Dit zijn de vijf must reads van dit seizoen

Happy in shape tip: Dit zijn de vijf must reads van dit seizoen

Happy in Shape selecteerde voor jou de vijf must reads van dit seizoen. Van heerlijk gezonde recepten met groenten uit eigen moestuin (of van eigen balkon!) tot tips voor een gezonde geest in een gezond lichaam. We want!

Levensvragen


Weten wat goed is, is één ding, er helemaal naar leven, is iets anders. Nina Pierson over haar boek Bedrock: ‘We hopen lezers te kunnen helpen om andere keuzes te maken, zodat het leven aangenamer wordt. Maar we zullen nooit voorbijgaan aan de realiteit. Dat heeft geen zin.’ Bedrock het boek. €19,99 (Het Spectrum).

Puur eten


De recepten zijn heerlijk, maar wij wilden na het bekijken van dit boek eigenlijk vooral ook een moestuin waar we zelf van alles konden verbouwen. Frisse, gezonde groenterecepten, met groenten van het seizoen, die je elke dag wel wilt eten. Zoals de aardbeiencrumblecake of het brood met knolselder en hazelnootcrème. Oogst. Eten en koken met de seizoenen. Marleen van Es €35 (Nieuw Amsterdam).

Focus


Focussen is goed, maar je gedachten af en toe de vrije loop laten, biedt ruimte voor onverwacht mooie dingen. In dit boek vind je tips en uitleg over hoe je dit het beste kunt doen en hoe je daardoor minder stress en meer plezier in je leven krijgt. Minder focus, meer effect. Voor meer creativiteit, succes en plezier in je leven. Srini Pillay €18,99 (Kosmos).

Leven op chocolade 


Irritant, die vriendin die leeft op chocola zonder dat ze aankomt. Volgens biochemicus Sylvia Tara klopt het dat de een nou eenmaal eerder aankomt dan de ander. Genen en leeftijd spelen daarin o.a. een rol. Het boek staat vol tips over hoe jij vet te slim af kunt zijn. Waarom de één wel dik wordt en de ander niet. Sylvia Tara €19,99 (Het Spectrum).

Ademen


Wist je dat je door anders te ademen stress en angst kunt verminderen? Met de ademhalingsoefeningen in dit handboek verbeter je ook je intuïtie, creativiteit en je algehele gezondheid. Met Gewoon ademhalen heb je een goede gezondheid, een rustige geest en geweldige prestaties vlak voor je neus. Dan Brulé €12,99 (Kosmos).

Lees ook: 5 redenen om minder frisdrank te drinken

 Beeld: iStock


Recent