Zien: Deze Champagne-Express laat je de mooiste wijngaarden zien

Zien: Deze Champagne-Express laat je de mooiste wijngaarden zien

Ben je geen fan van het openbaar vervoer? Geen zorgen, deze treinreis lijkt allesbehalve op dat dagelijkse treinritje naar werk. Hoe klinkt een treinreis langs de mooiste wijngaarden van Europa? Naast dat het uitzicht alleen al adembenemend is, krijg je ook de kans om te proeven van de lekkerste champagnes.

Sterrenrestaurants
De treinreisorganisator Golden Eagle Luxury Trains zal vanaf 2018 de treinen laten rijden tussen Venetië en Parijs. Twaalf dagen lang zal de trein langs de meest prachtige wijngaarden van Europa rijden. Ook maak je verschillende stops bij sterrenrestaurants. De treinreis is in twee richtingen te boeken: de noordwaartse en zuidwaartse route. Bekijk goed welke gedeeltes je wil zien, de twee routes lopen beide namelijk langs andere plaatsen.

Wijngaarden
Oktober is de perfecte tijd om deze glamoureuze treinreis te beleven. Vanaf oktober is het oogstseizoen afgelopen en staan de wijngaarden er prachtig bij. Dat je deze trip per direct op je bucketlist wil zetten begrijpen wij gelijk. De treinreis kost zo'n € 10.500 maar daar zit dan wel alles in. En dan bedoelen we ook alle bezoekjes aan sterrenrestaurants en wijnproeverijen.

Lees ook: Veganistische reizen waar je heen moet 

Bron: Marie Claire | Beeld: iStock


Recent