What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Wil je hebben: de Burga drinkwear collectie
Gehydrateerd blijven in stijl? Dat kan met de Burga drinkwear collectie! De flessen zien er niet alleen uit om door een ringetje te halen (die kleuren en printjes!), maar zijn ook heel praktisch. Ze houden je drankje warm, maar ook koud. Handig voor tijdens het sporten, op het strand of gewoon onderweg. Zo zorg je er wel voor dat je genoeg drinkt op een dag én het is beter voor het milieu dan plastic flesjes die weer weggegooid worden. Je shopt de collectie hier.

Verantwoord shoppen tijdens Westfield Good Festival
Van 18 tot en met 29 mei organiseert Westfield Mall Of The Netherlands het Westfield Good Festival. Tijdens dit meerdaagse evenement brengt de mall bezoekers met speciale acties en workshops op een laagdrempelige manier in aanraking met meer verantwoorde manieren van consumeren. Door middel van aantrekkelijke acties, inspirerende presentaties en duurzame ervaringen, leren bezoekers meer over verantwoorde keuzes maken. Van live customizing workshops tot sustainable styling advies van Danie Bles; er is genoeg te doen!  Het volledige programma van het meerdaagse festival vind je hier.

CYBEX lanceert nieuwste reisbuggy: de COYA
De COYA ziet er niet alleen waanzinnig uit, maar is ook nog eens enorm praktisch. De ultra compacte maar ook luxe kinderwagen heeft een lichtgewicht design, een ademende rugleuning en een eenvoudig one hand in- en uitklap mechanisme. En is hierdoor dus perfect om mee te nemen op reis en in het vliegtuig – hij mag gewoon mee als handbagage. In tegenstelling tot veel andere buggy’s kan deze al vanaf de geboorte gebruikt worden door de ergonomische ligfunctie. Door de geïntegreerde verstelbare beensteun kun je hem gebruiken tot je kindje zo’n vier jaar is. Meer informatie vind je hier.

ASICS lanceert nieuwe Women’s collectie: NAGINO™
De nieuwe NAGINO™ collectie is ontworpen door vrouwen, voor vrouwen en is ontwikkeld naar aanleiding van de ASICS 2022 State of Mind Index. Hieruit bleek dat vrouwen wereldwijd minder bewegen dan mannen en daardoor een lagere gemoedstoestand ervaren. Deze nieuwe women’s collectie van ASICS is ontwikkeld om vrouwen te ondersteunen bij het omgaan met dagelijkse stress en terugvinden van hun innerlijke rust. Ieder item is speciaal ontworpen om vrouwen zekerder in hun eigen lichaam te laten voelen zodat ze comfortabel en ongestoord kunnen bewegen. De collectie bestaat uit kledingstukken die onmisbaar zijn tijdens je training. Een van de musthaves is de NAGINO™ Run Unitard, gemaakt van premium heathered gebreide stof en ontworpen in een body-hugging vorm. Ook de bijpassende GEL-NIMBUS™ 25 sportschoenen komen terug in deze collectie. Shoppen kan hier.

Dyson lanceert nieuwe Airstrait stijltang
Maak kennis met de Dyson Airstrait stijltang: een nieuwe manier om meerdere haartypes te stijlen van nat naar droog haar, zonder hete platen of hittebeschadiging. De krachtige, gerichte luchtstroom droogt en stijlt het natte haar tegelijkertijd. Net als de rest van de Dyson haarstyling tools, beschikt de Dyson AirstraitTM-stijltang over intelligente warmteregeling om schade door hitte te voorkomen en de natuurlijke glans van het haar te beschermen. De Dyson Airstrait stijltang wordt 11 mei gelanceerd in de VS, Canada en Mexico en zal in 2024 beschikbaar zijn in de Benelux.

Maria Nila introduceert nieuwe lijn: Curls & Coils collectie
Maria Nila presenteert met trots haar nieuwe Curls & Coils collectie, voor iedereen met krullend haar (waves, curls or coils). Deze nieuwe serie zit boordevol voedende ingrediënten en biedt een hydraterende routine voor het wassen én stylen. Deze routine helpt futloze, droge krullen te activeren en glans terug te brengen. Alle producten uit deze lijn zijn doordrenkt met meerdere actieve ingrediënten die het haar definiëren en conditioneren voor verbeterde kracht en textuur. Je shopt de producten hier.

De Dopper Insulated is er in drie nieuwe kleuren geïnspireerd op de zee
Op zoek naar de perfecte waterfles om mee te nemen deze zomer naar het strand, een mooie hike of gewoon op weg naar je meetings? Look no further! Dopper heeft namelijk drie frisse nieuwe kleuren toegevoegd aan hun Insulated collectie: ‘Bottlenose Blue’, ‘Deep Coral’, en ‘Green Lagoon’, geïnspireerd op de levendige schoonheid van de zee. En, ook deze nieuwe flessen houden je drank maar liefst 9 uur warm of 24 uur koud. Daarbij help je met een Dopper fles in de strijd tegen plasticvervuiling. Bestellen kan hier.

CeraVe breidt SPF gezichtsverzorging uit
CereVe, ontwikkeld met dermatologen om de huidbarrière te helpen herstellen en versterken, lanceert Hydraterende Gezichtsverzorging SPF 30 en SPF 50. Hoge breedspectrum UV-filters beschermen de huid tegen schadelijke zonnestralen. De crèmes bevatten 3 essentiële ceramiden om de huidbarrière te versterken en breedspectrum zonbescherming om de huid te beschermen tegen dagelijkse UVA/UVB blootstelling in één stap. Ook fijn: de luchtige, niet vette textuur dringt snel in de huidoppervlakte zonder witte waas of een vet gevoel na te laten. Hier lees je er meer over.

ARMEDANGELS introduceert nieuwe kleurrijke Activewear stijlen
Sporten in stijl terwijl je ook nog een duurzame keuze maakt? Duurzame materialen en de laatste technologieën op het gebied van stretchstoffen worden in deze collectie gecombineerd tot kleurrijke essentials voor iedere sporter. De sneldrogende en ademende sportbh’s en leggings zijn voorzien van een antibacteriële behandeling en gemaakt van een innovatieve GRS-gecertificeerde stof, waarbij het percentage gerecycled materiaal is gemaximaliseerd. Elastaan, dat voor 58% uit gerecycled materiaal bestaat, wordt gecombineerd met 100% gerecycled polyamide. Dit zorgt ervoor dat in totaal 93% van de nieuwe Activewear collectie bestaat uit gerecyclede grondstoffen! Shoppen? Dat kan hier.

Eucerin Hyaluron-Filler Refills: goed voor de huid én beter voor het milieu
Waar Eucerin helpt om de oneffenheden van de huid tegen te gaan, helpt het ook om de aarde een stukje mooier te maken. Het merk introduceert namelijk de Eucerin Hyaluron-Filler Refills, hervulbare capsules ontwikkeld voor de Hyaluron-Filler + 3x Effect dag- en nachtcrème. De hervulbare capsules zorgen ervoor dat de originele verpakking blijvend te gebruiken is, waardoor er tot wel 90% plastic bespaard wordt. Maar geen zorgen, naast de geupgrade verpakkingen van de Hyaluron-Filler +3x Effect dag- en nachtcrèmes, blijven de formules van de crèmes ongewijzigd. Het product maakt nog altijd fijne lijntjes en rimpels voller en werkt daardoor krachtig tegen huidveroudering. Hier lees je er alles over.

Rituals Cosmetics introduceert nieuwe en verbeterde skincare-collectie
Rituals heeft een nieuwe en verbeterde skincare-collectie Clean en Conscious gelanceerd. De producten van The Ritual of Namasté-lijn bevatten ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn speciaal ontwikkeld om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. De lijn is gemaakt met effectieve, veganistische formules met meer dan 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bestaat uit onder andere eenAnti-Ageing Day Cream & Night Cream,
Anti-Aging Serum en Bakuchiol Natural Booster. Hier vind je alle producten.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Laatste nieuws