doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Dit is gegarandeerd de leukste chocoladereep van het jaar

Voormalig Olympisch hockeyster en chocolate lover Naomi van As is gek op chocolade en werkte daarom maar wat graag samen met Hands Off My Chocolate om een nieuwe chocoladereep te ontwikkelen. Wij hebben alvast geproefd!
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
Hands Off My Chocolate

Hazelnut Fortune Cookie

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Dol op chocolade? Je bent niet de enige. Voormalig Olympisch hockeyster Naomi van As kan de zoete lekkernij ook niet laten staan en ontwikkelde met Hands Off My Chocolate een nieuwe reep. Ze vertelt: “Ik wist direct dat ik geen healthy, sporty chocoladereep wilde. Nee, mijn reep moest vooral heel erg lekker worden!” Tijdens een uitgebreide proefsessie bleek ze de combinatie van donkere melkchocolade en lichte melkchocolade het lekkerst te vinden en dat hazelnoot, haar favoriete noot, niet mocht ontbreken.

Spreuken en nummers

Toen de reep langzaam vorm kreeg, kwam het gesprek op het onderwerp geluk. Naomi gelooft dat je geluk kunt afdwingen en die gedachtengang, in combinatie met haar Chinese roots die ze te danken heeft aan haar oma, bracht haar op het idee om een fortune-reep te maken. Zodoende bedacht de ex-hockeyster allerlei grappige spreuken die je op gelukspapiertjes bij de chocolade vindt. Op die briefjes staat bovendien ook een speciaal nummer, zoals haar lucky number, rugnummer en bijzondere jaartallen.

Loterij

De fortune-chocoladereep is een uniek concept in de chocoladewereld. De spreuken maken je chocolademoment nog net iets leuker en ook de nummers hebben een functie.

Vanaf vandaag, maakt het merk iedere week de winnende Hazelnut Fortune Cookie-getallen bekend. Dit gebeurt door te draaien aan een rad van fortuin, waarbij Naomi ook af en toe aan het rad zal komen draaien. Bewaar je geluksbriefjes dus goed en houd de Instagrampagina van Hands Off My Chocolate in de gaten.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');