Kook vegetarisch à la ARKET

Recepten in overvloed!

Lees ook

Door zoveel mogelijk van tevoren te bedenken wat je per week wilt eten, kun je supermarktbezoeken vermijden. Het enige probleem is wel dat je aardig wat receptinspiratie nodig hebt als je je boodschappen voor een hele week doet. En dat terwijl het daar juist aan ontbreekt nu we elke dag thuis eten. ARKET bedacht een oplossing en deelde het kookboek dat het label in 2018 uitbracht online. Recepten in overvloed!

Kookboek

We kennen AKRET van de cafeetjes bij de winkels waar we graag wat lekkers scoren om onze shopsessie mee af te sluiten. Het label heeft natuurlijk veel meer dan zoete snacks en dat bewijst dit boek. In dit kookboek, dat ARKETS eerste is, deelt de chef namelijk allerlei vegetarische gerechten aan de hand van vier seizoenen.

Seizoenen

Aangezien het net lente is, kun je ervoor kiezen om het lekkere gerecht met witte asperges te proberen, maar als je meer zin hebt in een herfstachtige cake met merengue en nectarines, kan dat natuurlijk ook. Wij vertellen het in ieder geval écht niet door en die opties maakt het kookboek juist leuk: het heeft voor ieder wat wils. Goed bewaren dus, ook als het straks hartje winter is.

Klik hier om het kookboek te downloaden.

Laatste nieuws

Zie ook